‘HALİT KIVANÇ ŞEHİR STADI’ ADINA YAKIŞIR BİÇİMDE AÇILDI

Yİ Parti Genel Başkanı Meral Şener, İBB Başkanı ve Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı yardımcısı adayı Ekrem İmamoğlu ve Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta tarafından, hınca hınç dolu tribünler önünde açıldı.

İSTANBUL 1.04.2023 11:04:00 554
Haberi Sesli Oku
‘HALİT KIVANÇ ŞEHİR STADI’ ADINA YAKIŞIR BİÇİMDE AÇILDI

Türk spor ve televizyon tarihinin duayen ismi merhum Halit Kıvanç’ın adının verildiği Gaziosmanpaşa’daki stat; İYİ Parti Genel Başkanı Meral Şener, İBB Başkanı ve Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı yardımcısı adayı Ekrem İmamoğlu ve Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta tarafından, hınca hınç dolu tribünler önünde açıldı. Tribünlerde her yaştan, cinsiyetten ve toplumsal kesimden katılımcılar olduğuna dikkat çeken Akşener, “Hani ‘Her şey çok güzel olacak’ dediniz ya; elbette bu güzelliğin sürmesi için ve bu güzelliğin tüm Türkiye'ye yayılabilmesi için, buradaki manzaranın, buradaki beraberliğin, buradaki bütünlüğün Türkiye'nin her tarafında görülmesi gerekiyor. Milletimizin bu manzarayı görüp, geleceğine dair umutsuzluklarını umutla karşılaması gerekiyor. Umutsuzluklarını ortadan kaldırması gerekiyor” dedi. “Futbol ve siyaset; aralarındaki ilişkiyi özenle hassasiyetle düzenlememiz gereken iki alandır. Pek çok bakımdan birbirlerine çok benzerler” diyen İmamoğlu da “Örneğin; futbolda da siyasette de taraftarlık önemlidir. Ama ikisinde de taraftarlığın, aklın ve vicdanın önüne geçmemesi gerekir. Futbolda ve siyasette kazanmak da normaldir, kaybetmek de normaldir. Ve kazanılacaksa da mertçe kazanılmalı, kaybedilecekse de mertçe kaybedilmelidir” ifadelerini kullandı.


İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) ve Gaziosmanpaşa Belediyesi iş birliğiyle tamamlanan “Halit Kıvanç Şehir Stadı”, “300 Günde 300 Proje” maratonu kapsamında açıldı. Mevlana Mahallesi’nde hizmete giren stadın açılışı; İYİ Parti Genel Başkanı Meral Şener, İBB Başkanı ve Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı yardımcısı adayı Ekrem İmamoğlu ve Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta’nın katılımlarıyla gerçekleşti. Duayen spor insanı merhum Halit Kıvanç’ın eşi Bülbin Kıvanç ve ailesi de açılışta hazır bulundu. Tribünlerin hınca hınç dolu olduğu açılışta, sırasıyla; Usta, İmamoğlu ve Akşener birer konuşma yaptı. Her üç isim de İYİ Parti İstanbul İl Başkanlığı binasına yapılan silahlı saldırıyı kınadı. 
 

Yüzüncüyıl Gazeteciler Derneği çalışmalarına hız verdi

ÜSKÜDAR’DA OTİZM FARKINDALIK ETKİNLİĞİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Gazetecilik ödülleri için geri sayım başladı

FİNCİ’’ATAŞEHİR PLATFORMU İMAR SORUNUNDA BELEDİYE İLE ELE VERMEYE HAZIR

AKOM UYARDI: İSTANBUL’DA SOĞUK VE YAĞIŞLI HAVA ETKİLİ OLACAK

KASTAMONULULAR Büyük Kastamonu İftarı’nda Buluştu

Dilaver Koç'un Ramazan Bayramı mesajı

LÖSEV’DEN İSTANBUL’DA RAMAZAN RUHUNU YANSITAN İFTAR BULUŞMASI

Dilaver Koç’un 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi mesajı

İYİ Parti Ataşehir İlçe Başkanı Bora Yörükoğlu Görevinden İstifa Etti

Kenan Lortoğlu'nun Ramazan Ayı Mesajı

Türkiye’den Londra’ya: DentAkademi, Harley Street’te Kapılarını Açtı!

ÇEKMEKÖY'DE EMEKLİ VATANDAŞLAR İÇİN ÖZEL MERKEZ

AKOM’DAN BİLGİLENDİRDİ

İSTANBUL İÇİN ŞİDDETLİ KAR VE FIRTINA UYARISI

BEYOĞLU- KARAKÖY TÜNELİ 150, NOSTALJİK TRAMVAY 111 YAŞINDA

HABERLER

Side ve Girit arasında lezzet ve kültür köprüsü kuruldu

Sancaktepe'de türküler Tuğba için söylendi

SANCAKTEPELİLERİN DİKKATİNE! SANCAKTEPE KAYMAKAMLIĞI'NDAN BASIN DUYURUSU

Sancaktepe Ahmet Keleşoğlu İlkokulu öğrencileri Sancaktepe Kaymakamı'nın koltuğuna oturdu.

Sancaktepe Kaymakamı Naif Yavuz'un 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı mesajı

Sancaktepe'de Tuğba için dayanışma gecesi, türküler yarınlara umut olacak

Yüzüncüyıl Gazeteciler Derneği çalışmalarına hız verdi

Alper Yeğin, Sancaktepe’de hizmet verdiği 1 yılı anlattı

Sancaktepe'de Okul Müdürleri ile Nisan ayı değerlendirme toplantısı yapıldı

Sancaktepe'de Ortadağ Erenler Cemevi kültür ve dayanışma etkinliği düzenledi

Navigasyon beyni tembelleştiriyor mu?

KANSERLE MÜCADELEDE BÜYÜK BİR ADIM: YÜZDE 34’LÜK AZALMA!

Dikkat! Bu hatalar sağlığınızı tehdit ediyor!

“Kolon Kanseri Genç Nüfusta da Belirgin Şekilde Artıyor”

Pediatri kemik iliği naklinde önemli başarı

  • Pazartesi 14 ° / 9 ° Güneşli
  • Salı 13.7 ° / 8.5 ° false
  • Çarşamba 15.1 ° / 9.2 ° false
Side ve Girit arasında lezzet ve kültür köprüsü kuruldu
Sancaktepe'de türküler Tuğba için söylendi
SANCAKTEPELİLERİN DİKKATİNE! SANCAKTEPE KAYMAKAMLIĞI'NDAN BASIN DUYURUSU
Sancaktepe Ahmet Keleşoğlu İlkokulu öğrencileri Sancaktepe Kaymakamı'nın koltuğuna oturdu.
Sancaktepe Kaymakamı Naif Yavuz'un 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı mesajı
Sancaktepe'de Tuğba için dayanışma gecesi, türküler yarınlara umut olacak
Yüzüncüyıl Gazeteciler Derneği çalışmalarına hız verdi