Tarih: 29.06.2024 21:56

Geske'den cilt bakımına yapay zeka desteği

Facebook Twitter Linked-in

Uzun süre maruz kalınan yüksek hava sıcaklıkları, nem oranları, güneş tuz ve rüzgar etkileri tatil dönüşünde kırışıklık, kuruluk, lekelenme ve kılcal damarların belirginleşmesi gibi sorunlara sebep olabiliyor. Bu nedenle cildin derinlemesine temizlenmesi, nem dengesinin korunması ve yeniden canlandırılması gerekiyor.

Geske'nin evde kullanıma uygun dermatolojik cihazları ise yapay zeka desteği ile çalışyor. Cildin ihtiyacını analiz eden cihazlar, cildin sağlığını ve parlaklığını kazanmasına olanak sağlıyor.

Tatil dönüşünde cilde uygulanabilecek en önemli bakımlar arasında nemlendirme ve arındırma işlemleri bulunuyor. Cildi derinlemesine temizleyen ve termal özellikleriyle nem dengesini koruyan Geske Sonic Thermo Yüz Fırçası, daha canlı ve genç bir görünüm sağlayan bir teknoloji sunuyor.

Yenilenme sürecini daha da etkili kılmak için cildin derin katmanlarını uyaran Canlandırıcı Kuvars Silindir ise hassas bir şekilde çalışarak cildi pürüzsüzleştiriyor. Ciltteki kan dolaşımını artırıyor ve güneşin bıraktığı izlerde hücre yenilenmesini hızlandırıyor.

SANCAKTEPESES HABER MERKEZİ
 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —