17.03.2026
İFTARA KALAN --:--:--
  • İMSAK 05:41
  • GÜNEŞ 07:06
  • ÖĞLE 13:18
  • İKİNDİ 16:39
  • AKŞAM 19:19
  • YATSI 20:38
  • BIST 100

    16241,07%1,80
  • DOLAR

    44,20% 0,08
  • EURO

    50,98% 0,24
  • GRAM ALTIN

    7118,39% 0,14
  • Ç. ALTIN

    11584,42% 0,43

Gazetecilerden Vali Ahmet Karakaya’ya ziyaret

Türkiye’nin saygın meslek kuruluşlarından Yüzüncüyıl Gazeteciler Derneği Başkanı Yavuz Yılmaz ve Başkan Yardımcısı Süleyman Aydınalp, Bitlis Valisi Ahmet Karakaya’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

TARİH: 9.11.2024 23:36
Son Güncelleme: 9.11.2024 23:36

Gazetecilerden Vali Ahmet Karakaya’ya ziyaret

Türkiye’nin saygın meslek kuruluşlarından Yüzüncüyıl Gazeteciler Derneği Başkanı Yavuz Yılmaz ve Başkan Yardımcısı Süleyman Aydınalp, Bitlis Valisi Ahmet Karakaya’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

GENEL 9.11.2024 23:36:00
Haberi Sesli Oku
Gazetecilerden Vali Ahmet Karakaya’ya ziyaret

Yüzüncüyıl Gazeteciler Derneği Başkanı Yavuz Yılmaz ve Başkan Yardımcısı Süleyman Aydınalp, Bitlis Valisi Ahmet Karakaya’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Bitlis Valisi Ahmet Karakaya, basının önemine dikkat çekerek, basın toplumun sesi olduğu gibi kentin gözü kulağı olduğunu da ifade etti. Yüzüncüyıl Gazeteciler Derneği Başkanı Yavuz Yılmaz ve ekibine ziyaret dolayısıyla teşekkür etti.

Bitlis’de göreve başladığı ilk günden itibaren her alanda şehirle ilgili çalışmalara başladığını ve bununla birlikte ilçe ziyaretleri de gerçekleştirdiğini söyleyen Vali Karakaya, “Gece gündüz çalışıp şehrimizi geliştireceğiz. İçinde hizmet olan bir cümle kuranı baş tacı ederim. Şehrimizi her yönüyle kalkındırmak için mücadele edeceğiz. Bitlis’in tarihi ve doğal güzelliklerini yeni turizm destinasyonlar ile ülkemize ve dünyaya tanıtacağız. Yaz ve kış turizmi potansiyelini geliştirerek, kültürel etkinlikleri arttıracağız” dedi.

Türkiye’nin saygın meslek kuruluşlarından olan Yüzüncüyıl Gazeteciler Derneği Başkanı Yavuz Yılmaz, Bitlis Valisi Ahmet Karakaya’ya başarılarının devamını dileyerek, teşekkür plaketi taktim etti.

Bitlis Valisi Ahmet Karakaya Kimdir?

1977 yılı Kastamonu- Taşköprü doğumludur. İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümünden 1999 yılında mezun oldu.

2000 yılında Kaymakam adayı olarak Mülki İdare Amirliği'ne atandı.

2002 yılında İçişleri Bakanlığı tarafından 9 ay süreyle İngiltere' nin Exeter Üniversitesine İngilizce Dil Kursu ve mesleki incelemelerde bulunmak amacıyla gönderildi. 2009 yılında İngiltere'nin Portsmouth Üniversitesinde Yüksek Lisans Eğitimini tamamladı.

Vali Ahmet Karakaya sırası ile aşağıdaki yerlerde çalıştı;

- Sinop İli Türkeli ve Erfelek Kaymakam Vekili (2001- 2002), 
- Konya İli Altınekin Kaymakam Vekili (2003), 
- Afyonkarahisar İli Çobanlar Kaymakamlığı (2004-2005), 
- Siirt ili Baykan Kaymakamlığı (2005-2007),  
- Artvin Vali Yardımcılığı (2007- 2011), 
- Balıkesir İli Savaştepe Kaymakamlığı (2011-2013), 
- Zonguldak ili Kozlu Kaymakamlığı (2013-2018). (Zonguldak Vali Yardımcılığı, Karaman Beldesi Belediye Başkan V. ve Çaycuma Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanlığı),

- Bursa İli Kestel Kaymakamlığı (2018- 2021),

 (Bursa Vali Yrd. V. - 2020),

- İstanbul İli Sancaktepe Kaymakamlığı (2021 - 2024),

19 Eylül 2024 tarih ve 32667 sayılı Resmi Gazete'de yayınlanan 18 Eylül 2024 tarih ve 2024/321 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile ilimize atanan Valimiz Sn. Ahmet Karakaya, 1. Sınıf Mülki İdare Amiri olup; evli ve üç çocuk babasıdır.

 

HABERLER

Prof. Dr. İlber Ortaylı hayatını kaybetti

LÖSEV’DEN İSTANBUL’DA KOLİ KOLİ MUTLULUK

Sentetik uyuşturucular küresel tehdit oluşturuyor!

Gökçe Bahadır’ın Yer Aldığı Papia Home Reklam Filmi Yayında!

Türk Çam Balı, Manuka Balının Tahtına Göz Dikti

ABD-İsrail ile İran Savaşı’nda ne oluyor?

İSTANBUL'DA YEŞİLAY HAFTASI COŞKUSU:

YEŞİLAY’DAN ÇOCUK DOSTU DİJİTAL OYUNLAR İÇİN ÖNEMLİ ADIM

Ramazan yoğunluğunda gıdanın değerini korumak “doğru lojistik” ile mümkün

LİSELİ GİRİŞİMCİLERE YÖNELİK “AI STARTUP STUDIO” PROGRAMI SONUÇLANDI

Turizm, Gastronomi ve Ağırlama Sektörünün Öncü İsimleri “Ağırlama Sisteminde Ekosistem” Temasıyla FSUMMIT 2026’da Buluştu.

72. Sait Faik Hikâye Armağanı başvuruları için son günler

Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu “Gelenekten Geleceğe” temasıyla Çeşme-Ankara rotasında 61.kez Türkiye yollarına çıkmaya hazır

Türk Otelcilik Sektöründen Küresele Güçlü Bir Adım:

Geleceğin Teknolojileri "Generation Next Summit"te konuşuldu

HABERLER

Sancaktepe’de 33 öğrenciye bayramlık desteği

Cengiz Dikmen’den 18 Mart Çanakkale Zaferi Mesajı

Barış Göçüm: “Çanakkale’de yazılan destan, milletimizin birlik ve fedakârlık ruhunun en güçlü simgesidir”

Turgut Daş: “Çanakkale’de yazılan destan, milletimizin bağımsızlık mücadelesinin simgesidir”

Serdar Turhan: “Çanakkale ruhu, milletimizin birlik ve beraberliğinin en güçlü örneğidir”

Özgür Polat: “Çanakkale’de verilen mücadele, milletimizin bağımsızlık iradesinin en güçlü göstergesidir”

Yunus Emre Sağlam: “Çanakkale ruhu, milletimizin birlik ve beraberliğinin en güçlü simgesidir”

Ekrem Yahya Ateş: “Çanakkale Zaferi, milletimizin inanç ve kararlılığının en büyük göstergesidir”

Mimar Ufuk Aydın: “Çanakkale Zaferi, milletimizin inanç ve kararlılığının en büyük simgelerinden biridir”

Kaya Çardak: “Çanakkale’de yazılan destan, milletimizin bağımsızlık ve vatan sevgisinin simgesidir”

Burhan Caner: “Çanakkale, milletimizin birlik ve vatan sevgisinin en güçlü simgesidir”

Cemal Geyik: “Çanakkale Zaferi, milletimizin azim ve fedakârlığının tarihe yazılmış destanıdır”

Cemal Aytekin: “Çanakkale’de yazılan destan, milletimizin birlik ve vatan sevgisinin en büyük göstergesidir”

Arzu Karalioğlu: “Çanakkale Zaferi, milletimizin bağımsızlık ve vatan sevgisinin en büyük simgelerinden biridir”

Ali Evgiloğlu: “Çanakkale, milletimizin bağımsızlık iradesinin en büyük göstergesidir”

  • Salı 11.4 ° / 5.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 10.8 ° / 7.1 ° false
  • Perşembe 8.9 ° / 7.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
Sancaktepe’de 33 öğrenciye bayramlık desteği
Cengiz Dikmen’den 18 Mart Çanakkale Zaferi Mesajı
Barış Göçüm: “Çanakkale’de yazılan destan, milletimizin birlik ve fedakârlık ruhunun en güçlü simgesidir”
Turgut Daş: “Çanakkale’de yazılan destan, milletimizin bağımsızlık mücadelesinin simgesidir”
Serdar Turhan: “Çanakkale ruhu, milletimizin birlik ve beraberliğinin en güçlü örneğidir”
Özgür Polat: “Çanakkale’de verilen mücadele, milletimizin bağımsızlık iradesinin en güçlü göstergesidir”
Yunus Emre Sağlam: “Çanakkale ruhu, milletimizin birlik ve beraberliğinin en güçlü simgesidir”