Tarih: 14.09.2024 12:52

Gazetecilerden Çekmeköy Belediye Başkanı Çerkez'e ziyaret

Facebook Twitter Linked-in

Bağımsız Medya ve Gazeteciler Derneği  Yönetim Kurulu, Çekemeköy Belediye Başkanı Orhan Çerkez'i makamında ziyaret etti. Ziyarete Yüzüncüyıl Gazeteciler Derneği ve  Gazeteciler Sosyal Sorumluluk Projeleri Derneği  yöneticileri de eşlik etti.

Başkan Çerkez'e nezaket ziyaretinde bulunan Bağımsız Medya ve Gazeteciler Derneği  Başkanı Ufuk Bulut'a Yüzüncüyıl Gazeteciler Derneği Başkanı Yavuz Yılmaz, Gazeteciler Sosyal Sorumluluk Projeleri Derneği Başkanı Yaşar Kaba ve yöneticileri eşlik ettiler.

Dernek Başkanları derneklerini tanıttı amaçlarını anlattı.

Ziyarete katılan gazeteciler kendilerini kısaca tanıttıktan sonra Çekmeköy Belediye Başkanı Orhan Çerkez, Çekmeköy’ün marka değerini yükseltecek projeler üzerinde çalıştıklarını ifade ederek, “Siz gazeteciler toplumu aydınlatıyorsunuz, desteğiniz bizim için çok önemli ” dedi. Başkan Çerkez konuşmasında basının eleştirilerini ve önerilerini her zaman dikkate aldıklarını vurguladı.

Bağımsız Medya ve Gazeteciler Derneği  Başkanı Ufuk Bulut, dernek olarak ülke genelindeki çalışmalarını özetleyerek anlattı.

Ziyaret sonunda Çekmeköy Belediye Başkanı Orhan Çerkez, medya mensuplarının ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek çalışmalarında başarılar diledi.

Tevfik Erk / İstanbul




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —