Tarih: 08.08.2023 03:47

Evinizi temizleyen yapay zekâ

Facebook Twitter Linked-in

Hızla büyüyen bir teknoloji şirketi ve ev temizlik cihazlarının lider üreticisi Dreametech, D10s serisi robot elektrikli süpürgelerini Türkiye’de satışa sundu. D10s serisi, D10s, D10s Pro ve D10s Plus olmak üzere üç modele sahip. Daha önceki D10 Plus modelinin 45 günlük toz toplama süresini 65 güne çıkartan ve toz torbası kapasitesini 4 litreye yükselten D10s Plus, yapay zeka ve çöp istasyonu ile birlikte geliyor. Seriye eklenen, ekonomik model D10s’te, çöp istasyonu ve yapay zeka yer almıyor. Türkiye’de satışına henüz başlanmayan ara model D10s Pro ise baz modelin yapay zekalı versiyonu.

65 gün temizlik
Türkiye’de satışa sunulan D10s Plus yapay zeka destekli engel tanıma, gelişmiş LDS haritalama ve güçlü 5.000 Pa emiş gücü dahil olmak üzere sunduğu gelişmiş özellikleri uygun fiyata sunuyor. 
D10s serisinin, amiral gemisi ürünü olan D10s Plus, hızlı toz boşaltma ve tıkanmayı önleyen, DualBoost 1.0, otomatik boşaltma sistemini destekleyen, çöp istasyonu ile birlikte geliyor. 4 litrelik toz torbası sayesinde, 65 güne varan toz toplama süresiyle piyasada en uzun süreyi sunan robot süpürge olarak dikkat çekiyor. Yoğun haneler için tasarlanan ürün, az bakım gerektiren özelliği ile, ev süpürme rutininizi tamamen hayatınızdan çıkartmaya aday.

Evinizi temizleyen yapay zekâ
D10s Plus, etkileyici toz toplama özelliklerine ek olarak,  Dreametech'in güçlü AI Action teknolojisine ve gelişmiş LiDAR navigasyon teknolojisine sahip. D10s Plus, kendi fiyat skalasında yapay zekâ teknolojisine sahip birkaç robot süpürge arasında yer alıyor. D10s Plus’ın sahip olduğu gelişmiş navigasyon sistemi, evinizin haritasını çıkararak, hassas bir şekilde temizlik yapmasını ve zemininizin her santiminin tamamen temizlenmesini sağlıyor. AI Action yapay zeka teknolojisi, engelleri akıllı bir şekilde tanımlıyor ve engellerin etraflarını en iyi nasıl temizleyeceğini belirleyerek, D10s Plus'ın temizleme özelliklerinden ödün vermeden temizlik yapmasını sağlarken, olası tehlikelerden de etkili bir şekilde kaçınmasına olanak tanıyor. Ayrıca, DreameBot D10s Plus, kendi özel uygulaması sayesinde uzaktan video özelliği sayesinde, nerede olursanız olun evinizdeki temizliği sizin yönetmenize de olanak tanıyor. 
Cihaz, pil seviyesi yüzde 15’in altına indiği zaman, otomatik olarak şarj istasyonuna geri dönüyor ve pil yüzde 80 seviyesine ulaşınca, temizliğe bıraktığı yerden devam edebiliyor.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —