Tarih: 16.08.2022 06:27

Eczaneden.com, Altın Örümcek Ödülleri’nde, “Halkın Favorisi Ödülü”nü almaya hak kazandı

Facebook Twitter Linked-in

Gıda takviyeleri, dermokozmetik, kişisel bakım, anne bebek, sağlık ve medikal kategorisindeki ürünleri eczaneler aracılığıyla temin eden eczaneden.com, 20. Altın Örümcek Web Ödülleri’nde, “Halkın Favorisi Ödülü”nü almaya hak kazandı.  

Eczaneden.com Kurucusu Elçin Tuncer, “Halkın kendi oylarıyla belirlediği bir ödüle sahip olmak bizler için gurur verici. Aldığımız bu ödül doğru çözümler sunduğumuzun en büyük kanıtlarından biri” dedi.

13.08.2022, Istanbul

Eczaneden.com, web ve internet teknolojileri kullanılarak hayata geçirilen başarılı projelerin tanıtılması amacıyla düzenlenen, Türkiye’nin ilk ve tek gelenekselleşmiş Altın Örümcek Web Ödülleri’nde, “Halkın Favorisi Ödülü”nü almaya hak kazandı. 

20 yılda 41 binden fazla başvurunun değerlendirildiği 20. Altın Örümcek Web Ödülleri’ne, bu yıl 1.701 proje başvururken, toplam 251 adet proje finale kaldı. 

Aldığımız ödül doğru yolda olduğumuzun kanıtı

Halkın kendi oylarıyla belirlediği bir ödüle layık görülmenin, kendileri için büyük önem taşıdığının altını çizen Eczaneden.com Kurucusu Elçin Tuncer, “Halkın kendi oylarıyla belirlediği bir ödüle sahip olmak, bizler için gurur verici. Aldığımız bu ödül, doğru çözümler sunduğumuzun en büyük kanıtlarından biri. Önümüzdeki dönemde de hem eczaneler hem de halkımız için en doğru çözümleri üretmeye devam edeceğiz” dedi.

Siparişleri aynı gün içinde tedarik ediyor

Dünya dijitalleşirken, eczanelerin de pastadan hak ettiği payı alması gerektiğine inanan ve internette eczanelerin dermokozmetik ve gıda takviyeleri pazar paylarını artırmasını hedefleyen eczaneden.com, kullanıcı tarafından seçilen siparişleri en yakınındaki eczaneden tedarik ederek, aynı gün içerisinde adrese teslim etmeye devam ediyor.  




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —