Tarih: 07.01.2023 11:47

DEVA Partisi Ümraniye Gazetecileri unutmadı

Facebook Twitter Linked-in

Kimiler hatırlar,  kimileri umursamaz gazetecileri özelliklede yerel olan gazetecileri pek önemsemezler. Yağmur, çamur demeden haberden habere geçen gazetecilerin unutulmamaları güzel bir davranış. 

DEVA Partisi İstanbul İl Başkanlığı 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla kahvaltı programı düzenledi.

Miniatürk tesislerinde düzenlenen Kahvaltı programına DEVA Partisi İstanbul İl Başkanı Dr. Erhan Erol ve İlçe Başkanları da katılım sağladı.  

Organizasyonda gazetecilerle yakından ilgilenen  DEVA Partisi İstanbul İl Başkanı Dr. Erhan Erol, programa katılan gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı.  Başkan Erol konuşmasında “Kamuoyunun vicdanını temsil eden, ilkeli ve dürüst yayıncılık prensiplerinden ödün vermeyen, tüm zorluklara rağmen her koşulda kamuoyunu aydınlatmak için büyük bir özveriyle çalışan yerel basınımızın temsilcilerinin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyoruz." ifadelerine yer verdi.

DEVA Partisi Ümraniye İlçe Başkanlığı programda farkını hemen belli etti. Bölgesindeki gazetecilerin programa katılabilmeleri için yoğun çaba sarf eden ilçe yöneticileri, gazetecilere ulaşım imkanını da sağladı. 

Deva Partisi Ümraniye İlçe Başkanı Mimar Hasan Keleş ve Yönetim Kurulu Üyesi Serkan Süslü bölgelerindeki gazetecileri düzenlenen kahvaltı programına davet ederek ağırladılar.  Gazetecilerin gününü kutlayarak çalışmalarında  başarılar dilediler. Programa katılan gazeteciler, DEVA Partisi Ümraniye İlçe Başkanlığının bu davranışının diğer ilçe yöneticilerine örnek olmalı, hem ulaşım konusunda hem de  ağırlamalarından dolayı teşekkür ederiz dediler.

Tevfik Erk / İstanbul




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —