• BIST 100

    10999,41%3,69
  • DOLAR

    41,94% -0,13
  • EURO

    48,83% -0,15
  • GRAM ALTIN

    5545,49% -0,49
  • Ç. ALTIN

    9410,27% -0,43

CUMHURİYET BAYRAMI KAPAKLI’DA COŞKUYLA KUTLANDI

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Cumhuriyet’in 101. yılında Kapaklı’da gerçekleşen coşku dolu kutlamalara ev sahipliği yaptı.

835 OKUNMA
TARİH: 30.10.2024 20:48
Son Güncelleme: 30.10.2024 20:48

CUMHURİYET BAYRAMI KAPAKLI’DA COŞKUYLA KUTLANDI

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Cumhuriyet’in 101. yılında Kapaklı’da gerçekleşen coşku dolu kutlamalara ev sahipliği yaptı.

YEREL HABER 30.10.2024 20:48:00 835
Haberi Sesli Oku
CUMHURİYET BAYRAMI KAPAKLI’DA COŞKUYLA KUTLANDI

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Cumhuriyet’in 101. yılında Kapaklı’da gerçekleşen coşku dolu kutlamalara ev sahipliği yaptı. 

Büyükşehir Belediyesi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlama etkinlikleri kapsamında Kapaklı’da Alaca ve Retrobüs konserleri düzenledi. Cumhuriyet coşkusunun doyasıya yaşandığı konserlere vatandaşların ilgisi yoğun oldu. Bülent Ecevit Parkı’nda gerçekleşen konserlerde sahneye ilk olarak Samet Alaca çıktı. Vatandaşlar, ellerindeki Türk bayrakları ve Atatürk posterleri ile Alaca’ya eşlik etti. Konser sonunda Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, Samet Alaca’ya çiçek takdim etti. Mustafa Çetin burada yaptığı konuşmada, böyle anlamlı bir günde Kapaklı’da anlamlı bir konser düzenlediği için Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Candan Yüceer’e teşekkür etti ve Cumhuriyet’i sonsuza kadar yaşatacaklarını belirtti. 

29 Ekim kutlamalarında sahne alan bir diğer grup ise Retrobüs oldu. Fırat Şahverdi, Murat Yerden, Ozan Çetiner, Kaan Alptekin ve Kaan Şeker’den oluşan grup, 70’ler, 80’ler ve 90’lı yıllardan seslendirdikleri şarkılarla vatandaşlara unutulmaz bir gece yaşattı. Konserde Retrobüs Grubuna Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Candan Yüceer tarafından çiçek takdim edildi.

CANDAN BAŞKAN: “ATATÜRK’ÜN İZİNDE CUMHURİYET’İ İLELEBET SAVUNMAYA DEVAM EDECEĞİZ.”

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Candan Yüceer burada yaptığı konuşmada, “Söz konusu hemşerilerimiz olunca, söz konusu Kapaklı olunca, söz konusu Tekirdağ olunca, söz konusu Türkiye olunca gerisi teferruat. Cumhuriyet, bu ülkede yaşayan herkes için çok önemli, çok kıymetli. Biz kadınlar için ayrı bir önemi var. Ben de Cumhuriyet’e doğmuş bir kadınım. Cumhuriyet sayesinde okudum; doktor oldum, milletvekili oldum ve sizlerin desteğiyle Tekirdağ’ın ilk kadın büyükşehir belediye başkanı olmuş bir kadın olarak; Cumhuriyet’in, Mustafa Kemal Atatürk’ün bir neferi olarak ben burada Cumhuriyet’i kuran kadrolara, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’e sonsuz minnet ve şükranlarımı sunuyorum. Onların aziz hatıraları önünde saygıyla eğiliyorum. Bu toprakları kanla, canla, zorlukla bize vatan yapan Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını ve bu mirası canıyla koruyan tüm şehitlerimizi, gazilerimizi, rahmetle minnetle anıyorum. Bu soğuk kış gününde Cumhuriyet coşkusunu yaşayan, yaşatan bu alanı dolduran kıymetli hemşerilerime, sizlere yürekten teşekkür ediyorum. Cumhuriyet bizim için vazgeçilmez, varlığımızın sebebi. Çünkü bizim Cumhuriyet’ten anladığımız; halkın egemenliği, bağımsız bir ülke. Çağdaşlık, kadın erkek eşitliği, kadın hakları ve barıştır. Biz de çalışırken Atatürk’ün “Cumhuriyet kimsesizlerin kimsesidir.” sözünden aldığımız inançla, Tekirdağ’ımızda yaşayan hiç kimse kendini çaresiz, kimsesiz hissetmesin diye var gücümüzle çalışıyoruz, çalışmaya da devam edeceğiz. Kapaklı’dan tüm Tekirdağ’a, tüm Türkiye’ye söz verelim; o bir çift mavi gözün ışığında, daima Atatürk’ün izinde Cumhuriyet’i ilelebet savunmaya devam edeceğiz. Cumhuriyet’imize sahip çıkacağız. Yaşasın Mustafa Kemal Atatürk! Yaşasın Cumhuriyet!” dedi. 
 

Karasu’da Vatandaşların Tek Talebi: “Başkan Sarı, Bu Yolu Yapın!”

Kandıra sahillerinde 992 ton çöp toplandı

Yangında doğru müdahale hayat kurtarır

Efsane Şarkıları Seslendirdiler

Kırkağaç Hıdırellez’i coşkuyla kutladı…

Özcan, “Afetlerden sonra değil; afetlerden önce gerekli tedbirlerimizi almamızın gerekliliği bilinciyle çalışıyoruz.”

BAŞKAN SEZER, “2025 YILI HAYIRLARA VESİLE OLSUN”

Kandıra’dan Güldür Güldür'e Tepki!

Başkan Erol Ölmez,den Yeni Yıl Mesajı

CANDAN YÜCEER’DEN YENİ YIL MESAJI

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN’in Yeni Yıl Mesajı

Başkan Kocaman’dan Yeni Yıl Mesajı

Başkan Ertaş, basın mensuplarıyla yeni yılı kutladı

PİR SULTAN ABDAL'IN SESİ TEKİRDAĞ'DA YANKILANDI

Başkan Mehmet Ertaş’tan yeni yıl mesajı:

Kandıra Seyrek Kalesi’nde Restorasyon Çalışmaları Başlıyor

HABERLER

İSTANBUL'A FIRTINA VE KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI

Başarılı Sporculardan Kaymakam Yavuz’a Ziyaret

Ceyhun Şenkal'dan nasıl iyi yönetmen olunur tüyoları

FİLMSAN 50.YLINDA, SİNEMA VE DİZİ SEKTÖRÜNÜN EN İYİLERİNİ SEÇİYOR

“Autumn’s Dream” Sonbaharın Duygusal Dokunuşunu Sanata Taşıdı

Özgür Çelik yeniden il başkanı seçildi

Sancaktepe’de Muhtarlar Günü Kutlandı

İBB, 19 EKİM MUHTARLAR GÜNÜ’NDE İSTANBUL’UN MUHTARLARINI AĞIRLADI

Sancaktepe Erbaalılar Derneği’nden Afet Bilgilendirme Paneli

KLASİK OTOMOBİL KULÜBÜ’NDEN ULUSLARARASI CUMHURİYET RALLİSİ

BİAD Görücüye Çıktı…

YGD “Türkiye’nin En Beğenilen Otomobili”ni Seçiyor

ŞAHİKA ERCÜMEN DÜNYA REKORUNU KIRDI!

Sancaktepe’nin İlk Özel Eğitim Kurumu: Ödül Sürücü Kursu’ndan Trafik Eğitimi Çağrısı

TÜRK ANNELER DERNEĞİ KÜÇÜKÇEKMECE ŞUBESİ 4.GELENEKSEL GÜZ KAHVALTISI

  • Cumartesi 17.1 ° / 13.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 19 ° / 14.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 21.4 ° / 15.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
İSTANBUL'A FIRTINA VE KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI
Başarılı Sporculardan Kaymakam Yavuz’a Ziyaret
Ceyhun Şenkal'dan nasıl iyi yönetmen olunur tüyoları
FİLMSAN 50.YLINDA, SİNEMA VE DİZİ SEKTÖRÜNÜN EN İYİLERİNİ SEÇİYOR
“Autumn’s Dream” Sonbaharın Duygusal Dokunuşunu Sanata Taşıdı
Özgür Çelik yeniden il başkanı seçildi
Sancaktepe’de Muhtarlar Günü Kutlandı