Tarih: 25.06.2024 01:27

Continental ve Scania'dan güvenli ve ekonomik sürüş için iş birliği

Facebook Twitter Linked-in

Continental ve Scania iş birliği kapsamında araç sürücülerine daha güvenli ve tasarruflu bir sürüş deneyimi sunulması hedefleniyor. Scania Dynamic ve Style model araç alımında standart olarak gelen Continental lastikler, Continental’in genişletilmiş garanti programı Contisafe'e dahil olacak. 

Araçlar 1 yıl standart garantinin yanı sıra aynı süre içinde Continental’in genişletilmiş garanti  programı Contisafe programına alınacak. Lastiğin onarılamaz bir şekilde hasar görmesi durumunda, yeni lastik, hasarlı lastikte kalan diş derinliğine göre %100'e varan indirimle araç kullanıcısına sunulacak. Böylelikle sürücülere daha güvenli ve ekonomik bir sürüş deneyimi mümkün olacak. 

Contisafe, lastiklerde oluşabilecek onarılamaz hasarlarda yeni lastiği daha uygun fiyatlarla temin ederek işletme maliyetlerinden tasarruf sağlıyor. ContinentaI'ın 19.5" ve 22.5" ebatlarındaki desenli ticari araç lastikleri için geçerli olan Contisafe’in avantajlarından faydalanmak için filo müşterilerinin Contisafe sistemine kayıt olmaları gerekiyor.

SANCAKTEPESES HABER MERKEZİ




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —