Tarih: 06.12.2023 12:27

CHP Sancaktepe'de Onur Özdemir yeniden meclis üyesi olmak için başvurusunu yaptı

Facebook Twitter Linked-in

Yerel seçim süreci yaklatıkça  Siyasi partiler de Belediye Başkan Aday Adayları ve Belediye Meclis Üyeliği için başvuru yapanların kimler olduğu seçmenler tarafından merak edilen konular arasında yer alıyor.

Cumhuriyet Halk Partisi Sancaktepe İlçe Başkanlığına geçtiğimiz günlerde annesi birlikte gelen   Sancaktepe CHP Belediye Meclis Üyesi Onur Özdemir, meclis üyeliği için başvurusunu gerçekleştirdi. Onur Özdemir'in  başvurusunu teslim alan CHP Sancaktepe İlçe Başkanı Muharrem Aydın ve Başkan Vekili Nazmiye Demir, Onur Özdemir'e başarılar diledi.

Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde tekrar meclis üyesi olmak için başvurusunu gerçekleştiren Sancaktepe Belediye Meclis Üyesi  Onur Özdemir,  şu ifadeleri kullandı ;

" Geçmişten bu güne şevkle, kararlıkla, severek, benimseyerek her alanda hizmet ettiğim Cumhuriyet Halk Partisi'nin 100. Yılında tekrardan örgütümü temsiliyet için yeniden Meclis Üyesi Aday Adayı oldu. Mutluyum. Daha güzel bir Sancaktepe için hep birlikte el ele olmak umuduyla çok çalışacağız." şeklinde konuştu.

Tevfik Erk / İstanbul




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —