Tarih: 31.08.2021 05:23

CHP SANCAKTEPE’DE 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMINI COŞKU İLE KUTLADI

Facebook Twitter Linked-in

CHP Sancaktepe İlçe Başkanlığı 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 99’uncu yıl dönümü dolayısıyla Fener Alayı düzenledi.  Tüm yurtta olduğu gibi büyük bir coşku ile kutlanan 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 99. Yıl dönümünde resmi törenlerin ardından birçok etkinlikler düzenlendi. 
 

Cumhuriyet Halk Partisi Sancaktepe İlçe Başkanlığı düzenlediği fener alayı, Atatürk Caddesi üzerinde düzenlendi. Yenidoğan’dan başlayan yürüyüş, Sarıgazi Demokrasi Caddesinin başında sona erdi. 
 

Yürüyüşe CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökçe Gökçen, CHP İstanbul İl Başkan Yardımcısı Yasin Ilgar, CHP Sacaktepe İlçe Başkanı Muharrem Aydın, İlçe Başkan Yardımcıları, CHP Sancaktepe Belediye Meclis Üyeleri ve partililer katıldı. Yürüyüş kortejinin önünde giden araçtan çalınan İzmir Marşı’na çevredeki vatandaşlarda eşlik etti. Alkışlar arasında ellerinde Türk Bayrakları ile vatandaşları selamlayan kortejdeki partililer büyük Türk Bayrağı taşıdı. Yürüyüş kortejin en ön kısmında ise “30 Ağustos Zafer  Bayramımız Kutlu Olsun” afişi taşındı. 
 

Fener alayına katılan partililerin yürüyüşü Demokrasi Caddesin de hazırlanan konser alanına gelmeleri ile sona erdi.  Sarıgazi Demokrasi caddesi üzerinde kurulan sahnede Nilüfer Sarıtaş konseri ile kutlamalar devam etti.
Haber ve Fotoğraflar : Tevfik Erk /İstanbul

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —