Tarih: 21.08.2021 13:24

CHP SANCAKTEPE, EMEK CEMEVİ’NDE LOKMALARINI PAYLAŞTI

Facebook Twitter Linked-in

Cumhuriyet Halk Partisi Sancaktepe İlçesinde bulunan tüm Cemevleri’nde Muharrem Oruç lokmasına katıldı ve lokmalarını paylaştı. CHP Sancaktepe İlçe Başkanlığı son olarak Emek Cemevi’nde canlarla oruç açma lokmasını paylaştı.

Oruç Açma lokmasına CHP Sancaktepe İlçe Başkanı Muharrem Aydın,  İBB İSTAÇ A.Ş Yönetim Kurulu Başkan Vekili Alper Yeğin, İlçe Başkan Yardımcıları, Sancaktepe Belediye Meclis Üyesi Osman Aldemir,  ADD Sancaktepe Şube Başkanı Toprak Kaplan, Memleket Partisi Sancaktepe İlçe Başkanı Aziz İpekçi, Ordu Gürgentepe Akören Sosyal Yardımlaşma Dayanışma Derneği Başkanı Ali Soylu ve Canlar katıldı.

 Muharrem Yası ve Matem Orucu münasebetiyle bir araya gelen vatandaşlara hitap eden Cemevi dedesi Kemal Aslan, inananların ibadetlerinin kabul olmasını diledi. Ardından okunan duayla birlikte canlar oruçlarını açtı.

CHP Sancaktepe İlçe Başkanı Muharrem Aydın ; “ Bu gün burada canlarla lokmalarımızı paylaştık. Edilen duaları ve tutulan oruçları Allah kabul etsin. Hep birlikte daha nice lokmalarımızı paylaşmayı nasip etsin. Muharrem ayının bereketi bizlerle olsun” ifadelerinde bulundu.
 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —