Tarih: 18.02.2024 23:25

CHP Çekmeköy Belediye Başkan Adayı Orhan Çerkez basın ile buluştu

Facebook Twitter Linked-in

31 Mart Yerel Seçimlerine doğru siyasilerin saha çalışmaları hız kazandı. Cumhuriyet Halk Partisi Çekmeköy Belediye Başkan Adayı Orhan Çerkez , Doğaseverler Kültür Merkezinde yöresel Kaz yemeği eşliğinde basını ağırladı.

Bölgemizin emektar basın mensupları ile gecikmeli de olsa bir araya gelen CHP Çekmeköy Belediye Başkan Adayı Orhan Çerkez basın mensuplarına hitaben  " Çekmeköyde herkese bir seyler anlatmak zorundayiz ama size anlatacak bir seyimiz yok. AK Partili Ahmet Poyraz yonetiminin Çekmeköyü 15 senede nasıl yönettiğini biz sizlerden ögrendik. Kapanan imarlar, ranta kurban edilen yesil alanlar, trafik cilesi ve daha olumsuz konulari siz yazdiniz. Simdi tertemiz bir gecmis ve piril piril bir gelecek icin sizleri göreve davet ediyorum. Gelin benimle de Çekmeköyle de ilgili gerçekleri yazin . Tarihi bir sorumluluğunuz var. Çekmeköy'ü birlikte yönetelim. Sizlerin bilgisine ve tecrübesine bu şehrin ihtiyaci var " diyerek teşekkür etti.

Projelerimiz hazır bir şehir nasıl yönetilir biliyorum. 38 senelik tecrübemle kazandığım gün belediyeye gidip işleri hızlandıracagım. Göreceksiniz 1.5 sene de Çekmeköy başka bir güzellikler ile konuşulmaya başlanacak. Birlikte kazanacağız. " şeklinde ifade etti.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —