Tarih: 15.03.2024 12:34

Çekmeköy'ün sevilen Muhtarı ve Muhtar Adayı Engin Çelik: Taleplerinizin her zaman takipçisi olacağız

Facebook Twitter Linked-in

Çekmeköy Sultançiftliği Mahallesi Muhtarı ve Muhtar Adayı Engin Çelik, göreve geldiği günden bu yana yaptığı projelerden bahsederken, bir dönem daha destek istedi. Öncelikli taleplerin her zaman takipçisi olacaklarını belirten Çelik, bu zamana kadar 94 kız çocuğunun da burs ihtiyacının karşılandığını belirtti.

Çekmeköy Sultançiftliği Mahallesi sakinlerine seslenen Muhtar Adayı Engin Çelik, göreve geldikleri andan itibaren mahalle adına birçok proje tasarlandığının altını çizdi. "Bunların en büyüğü olan Kıbrıs Caddesinde bulunan 17 dönüm arazimiz için hazırlamış olduğumuz içinde kreş, yüzme havuzu, sosyal alanların bulunduğu projemiz çizime başlandı." diyen Çelik, vatandaşların taleplerini gerekli her merciye ilettiklerini vurguladı. 
Yeni dönemde de mahalle sakinlerinin öncelikli taleplerinin her azman takipçisi olacağını vurgulayan Çelik, "Bu zamana kadar 94 kız çocuğumuzun burs ihtiyacını karşıladık ve sayıyı daha da çoğaltabilmek adına çalışmaya devam ediyoruz. Sultançiftliği Mahallemizin Muhtarlığı için, projelerimizin devamı için bir dönem daha desteklerinizin devamını istiyoruz. Gönül köprüsü ile kurmuş olduğumuz ailemizi daha da büyütmek için bundan sonrada çalışmaya her zaman devam edeceğiz." sözlerini kullandı. 
"Yolumuz uzun, hayallerimiz var." diyerek sözlerini bitiren Sultançiftliği Mahallesi Muhtar Adayı Engin Çelik, yeni dönem için destek beklediğini belirtti. 

Tevfik Erk / İstanbul


 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —