Tarih: 02.04.2022 22:28

Çekmeköy İlçesinin çalışkan muhtarı Engin Çelik, yine iş başında

Facebook Twitter Linked-in

Yaşanan pandemi döneminde örnek olacak çalışmalara imza atan ve bir örnek teşkil eden Sultançiftliği Mahalle Muhtarı Engin Çelik Ramazan Ayı nedeniyle yoğunluk yaşadıklarını söyledi.

Muhtar Engin Çelik; “Ramazan Ayı, dini ve milli duyguların perçinleştiği, dargınlıkların ve kırgınlıkların son bulduğu, yardımlaşma ve dayanışma duygularının en üst seviyelere çıktığı, milletleri var eden milli birlik ve beraberlik şuurunun güçlendiği önemli günlerin yaşandığı bir aydır. Ülkemiz için dostluk ve barışa, sevgi ve kardeşliğe vesile olması temennisiyle, tüm hemşerilerimin ve İslam Âlemi’nin Ramazan’ı Şeriflerini tebrik ediyor, sağlık, mutluluk ve huzur içerisinde nice günler diliyorum. ” dedi.

Ayrıca Sultançiftliği Mahalle Muhtarı Engin Çelik Sosyal Medya Facebook üzerinde yaptığı yazılı açıklamasında şöyle yazdı. Mahallemizin yardımsever gönüllüleri, değerli ablalarım, kardeşlerim, dostlarımızın destekleri ile ramazan ayı için muhtarlığımıza gelen gıda yardımlarını eşit bir şekilde poşetleyerek ihtiyaç sahibi 260 ailemize ulaştırdık. Ramazan ayı boyunca yardımlarınızı bekliyoruz. Mahallemi seviyorum, herkesin mutluluğu için elimden geleni muhtarlığımın son gününe kadar yapacağım. Herkese hayırlı Ramazanlar diliyorum. Rabbim tutacağımız oruçları kabul etsin İnşallah.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —