Tarih: 20.01.2024 18:01

Av. Şeyma Döğücü, Sancaktepe Belediye Başkan Adayı oldu

Facebook Twitter Linked-in

Sancaktepe Belediye Başkanı Av. Şeyma Döğücü, 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde AK Parti'nin Sancaktepe Belediye Başkan Adayı olarak yeniden gösterildi.

İstanbul'da mevcut belediye başkanları arasında tek kadın Belediye Başkanı olan Av. Şeyma Döğücü, AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından tekrar Sancaktepe Belediye Başkan adayı olarak açıklandı.

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Haliç Kongre Merkezi'nde yapılan törende İstanbul’un tek Kadın Belediye Başkanı Şeyma Döğücü’yü tekrar Sancaktepe Belediye Başkanı olarak açıkladı.

‘Yeniden İstanbul’ sloganı ile AK Parti İstanbul adaylarını Haliç Kongre Merkezi’nde yapılan törende AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Şeyma Döğücü’ yü Sancaktepe Belediye Başkan adayı olarak açıkladı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, AK parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, MHP İstanbul İl Başkanı Sertel Selim, AK Parti İBB Adayı Murat Kurum, Sancaktepe İlçe Koordinatör Milletvekili Hulisi Şentürk'ün katıldığı toplantıda  Sancaktepe İlçe Başkanı Turgay Akpınar, MHP Sancaktepe İlçe Başkanı Arzu Karaalioğlu, Kadın Kolları Başkanı Sefanur Akça ve Gençlik Kolları Başkanı Emrah Albayrak, Sancaktepe Belediye Başkan Adayı Şeyma Döğücü’ye eşlik etti.

Tevfik Erk / İstanbul




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —