Tarih: 17.08.2013 13:17

Belediye Başkanı Özcan?a 57.yaş günü sürprizi

Facebook Twitter Linked-in

Keşan Belediye Başkanı Op. Dr. Mehmet Özcan’ın, 57. yaş günü için Meclis Salonu’nda saat 12.15 sıralarında bir araya gelen; daire müdürleri, başkan yardımcıları, belediye meclisi üyelerinin bir kısmı ve belediye personeli,  Mehmet Özcan’ın eşi Şengül Özcan’ın da başkanı habersiz bir şekilde belediyeye getirmesi desteğiyle Mehmet Özcan’a sürpriz yaparak doğum günü kutlaması gerçekleştirdiler. 
Özcan, salona girmesiyle karşısında personelini görünce duygulu anlar yaşadı. Özcan, personelin alkışı ve “iyi ki doğdun” sesleri arasında yeni yaşını kutladı.
Sürpriz karşısında şaşkınlığını gizleyemeyen, duygulanan ve personeli tarafından doğum günü tebrik edilen Belediye Başkanı Mehmet Özcan,  “Çalışma arkadaşlarıma bu güzel jestlerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Özellikle böyle bir günde beni yalnız bırakmayan sevgili eşime de ayrıca teşekkür ediyorum. İnsanoğluyuz, doğuyor, büyüyor ve yaşlanıyoruz. Bugün itibarı ile 57 yaşına girdim. Yaptığınız ince davranış beni çok şaşırttı. Herkese teşekkür ediyorum.” dedi.
Ardından doğum günü pastasının mumlarını üfleyen Başkan Özcan, belediye personeli ile sohbet etti.
 
 


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —