Tarih: 21.07.2013 16:10

TAGİD?ten MÜSİAD Tekirdağ İl Temsilciliğine Hayırlı Olsun Ziyareti

Facebook Twitter Linked-in

 Trakya Aktif Genç İşadamları Derneği (TAGİD) Yönetiminden Müstakil Sanayici ve işadamları Derneği (MÜSİAD) Tekirdağ il temsilciliğine hayırlı olsun ziyareti.
Trakya Aktif Genç İşadamları Derneği (TAGİD) yönetim kurulu Başkanı Ali CANBULAT, Başkanvekili Tevfik YAHAN, Genel Sekreter Nihat BİÇER, Başkan yardımcı Süleyman KOLOT, Başkan Yardımcısı Selahattin ER, Yönetim Kurulu Üyesi Fikri İŞBİLİR ve TAGİD Komite Koordinatörü Deniz YILDIZ Çorlu’da bulunan Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Tekirdağ il temsilciliğini ziyaret ederek Başkan Dr. Oktay DEDE, başkan yardımcıları, yönetim kurulu üyeleri ve üyelerden oluşan heyetle görüştü
Trakya Aktif Genç İşadamları Derneği (TAGİD) yönetim kurulu Başkanı Ali CANBULAT; Sanayisi ile ülke genelinde adından söz ettiren ve ülke ekonomisinin belkemiğini oluşturan bir bölgede açılan MÜSİAD Tekirdağ İl temsilciliğinin Tekirdağ’ına ve bölgemize hayırlı olmasını dilerim diyerek; MÜSİAD ve TAGİD olarak ortak hedeflerinin olduğunu ifade ederek, bölge sanayisinin sorunlarını, problemlerini bir araya gelerek akılcı çözümler üreterek siyasilerimize bürokratlarımıza götürerek çözüm üretmek ve kolaylıklar oluşturmak ve yatırım almaya müsait olan bu bölgeye yeni yatımlar kazandırmaktır. Dedi. MÜSİAD Tekirdağ il temsilciliğinin Tekirdağ ve bölgesine hayırlı hizmetler etmesini canı gönülden temenni ederim dedi.
Ziyaretten oldukça memnun olduklarını ifade eden Başkan Dr. Oktay Dede bölgemizin ekonomik ve sosyal yönden gelişimine katkıda bulunmak için Tekirdağ il temsilciliğimizi açtık. Sanayicilerin yoğunlukta olduğu bölge olmasından dolayı MÜSİAD Tekirdağ il temsilciliğini çorlu açtık buda aklın ve mantığın gereğidir diyerek; TAGİD in bölgemizdeki başarılı çalışmalarını yakından biliyoruz. Bundan sonra TAGİD ve MÜSİAD olarak güzel çalışmalara imza atarız. Bu gidiş gelişler her zaman olması karşılıklı fikir alış verişlerinin olması her iki kurumada büyük fayda sağlayacaktır dedi. 
MÜSİAD Tekirdağ il temsilciliği dernek binası gezilerek ziyaret son buldu. 
 



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —