Tarih: 15.07.2013 18:52

GENÇ TAGİD, LİAD?ın Düzenlediği İFTAR Programına Katıldı

Facebook Twitter Linked-in

 Trakya Aktif Genç İşadamları Derneği (TAGİD)’i Temsilen Lüleburgaz İş Adamları Derneği (LİAD)’ın İftar Davetine Katılan GENÇ TAGİD organizasyonda (LİAD) Yönetim Kurulu Yanı sıra TUSKON ve MARİFED yetkilileri ile bir araya geldi.
Edirne bayırında bulunan Çağla Garden’de gerçekleştirilen iftar yemeğine Kırklareli Vali Yardımcısı Günay Öztürk, Lüleburgaz Kaymakamı Cemalettin Yılmaz, Babaeski Kaymakamı Mustafa Asım Alkan, Belediye Başkan Vekili Yusuf Pişkinoğlu, Büyükkarıştıran Belediye Başkanı Lütfü Karaman, Sakızköy Belediye Başkanı Naci Tarım, Kırklareli Cumhuriyet Başsavcısı Cemil Akdeniz, Lüleburgaz Cumhuriyet Başsavcısı Hüsnü Aldemir, İlçe Emniyet Müdürü Ali Haluk Karakuş, Müftü İsmail Günay, Mal Müdürü Mustafa Özdemir, CHP İlçe Başkanı Turabi Kayan,  AKP İl Başkanı Ahmet Zeki Kılavuz, AKP İlçe Başkanı Akın Kamacı, AKP İl Kadın Kolları Başkanı Hazel Yolgiden, Kırklareli AKP Merkez İlçe Başkanı Ertan Özbek, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Ergin Okandeniz, Ticaret Borsası Başkanı Kenan Var, Muhtarlar Derneği Başkanı Nuri Yavuz İşçioğlu olmak üzere yaklaşık beş yüz kişi katıldı
Lüleburgaz İş Adamları Derneği Başkanı Cengiz Konca yaptığı açılış konuşmasında; ‘Lüleburgaz İş Adamları Derneği olarak düzenlemiş olduğumuz bu iftar programında sizlerle bir araya gelmekten büyük bir memnuniyet duyuyorum. Bildiğiniz üzere, manevi hazzın ve lezzetin zirve yaptığı kutlu bir dönemin içindeyiz. Mübarek Ramazan ayının eşsiz ve mana yüklü derin ikliminden millet olarak feyizlenmek ve oluk oluk akan nimet pınarlarından kana kana içmek için ibadetlerimizi yapıyoruz. Dedi.
 



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —