Tarih: 14.07.2013 18:42

Oruçlar İzmit Kent 2?de açıldı

Facebook Twitter Linked-in

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kocaeli`ye kazandırdığı İzmitkent 2. Etap Konutları`nda iftar programı düzenledi. Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nun da katıldığı iftara konut sakinleri büyük ilgi gösterdi. Konut sakinleri şelale, dere ve havuzu olan alanda oruçlarını açtı.

PROTOKOL İLGİ GÖSTERDİ

İzmit Merkez`e 3 kilometre mesafede bulunan ve şelalesi, süs havuzları gibi sosyal donatıları ile dikkat çeken İzmitkent 2. Etap Konutları`nda yapılan iftar programına Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, İl Müftüsü Mehmet Sönmezoğlu, Başkan Vekili Zekeriya Özak, Kent Konut Genel Müdürü Bahattin Yanık ve çok sayıda yetkili katıldı.

VATANDAŞLARIN REFAHI İÇİN

Programda konuşan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu Büyükşehir Belediyesi olarak kentte yaşayan vatandaşların kaliteli ve modern konutlarda yaşamlarını sürdürmeleri için binlerce konut yaptıklarını ifade etti. Başkan Karaosmanoğlu İzmit Kent 2. Etap Konutları’nın da vatandaşların refahını ön plana alınarak hayata geçirdiklerini ifade ederek Ramazan’ın bütün insan alemine hayırlar getirmesi temennisinde bulundu.

MİNİKLERDEN İLAHİ

İftar etkinliğinden önce minik çocuklardan oluşan koro ilahiler okudu. Öğrencilerin programını konut sakinleri büyük ilgi ile izledi.

ŞELALE, DERE VE HAVUZLU MEKÂNDA

İftar saatinden önce Kuranı Kerim tilavetinin yapıldığı etkinlikte vatandaşlara 7 ayrı yerden yemekler dağıtıldı. Sebzeli kebap, mercimek çorbası, pilav, tatlı,hurma ve sudan oluşan iftar menüsünü adeta doğayla iç içe görünümündeki şelale, dere ve havuzlarıyla dikkat çeken mekânda oruçlarını açtı  




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —