Tarih: 13.07.2013 10:43

Sekapark?ta iftar vakti

Facebook Twitter Linked-in

 Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin vatandaşı denizle buluşturduğu Sekapark Ramazan Ayı’nda vatandaşların iftarını açtığı mekan haline geldi. Açık havada çimenler üzerinde iftarlarını açan vatandaşlar Sekapark’ı doldurdu. 
 
ÇİMENLER ÜZERİNDE İFTAR KEYFİ
Büyükşehir Belediyesi’nin Seka arazisi üzerinde hayata geçirdiği ve Türkiye’nin en büyük endüstriyel dönüşüm projesi olan Sekapark Ramazan Ayı’nda Kocaelililerin uğrak mekanı oluyor. Aileleri ile evlerinden yemekler ile yeşil ile mavinin birlikte yaşandığı Sekapark’ta iftar yapmaya gelen vatandaşlar güzel görüntüler ortaya koyuyor. İftar öncesi açık havada dinlenme imkanı bulan Kocaelililer orucunu da çimenler üzerinde açmanın mutluluğunu yaşıyor.
 
EN İYİ MEKAN
Kocaeli’nin cazibe merkezi haline gelen Sekapark, Ramazan’da da iftarını açmaya gelen vatandaşlarla doldu taştı. Evlerinde iftar yapmak yerine Sekapark’ı tercih eden Kocaelililer sıcak havalardan çok bunaldıklarını belirterek oruçlarını açmak için en iyi mekân olarak burasını gördüklerini söyledi.
ŞEHRİN GÜRÜLTÜSÜNDEN UZAK
Vatandaşlar Sekapark’a Ramazan öncesinde de sık sık gelip piknik yaptıklarını ifade ederek, “Şehrin gürültüsünde sıkılıp bir yerlere gitmek istediğimizde genelde Sekapark’ı tercih ediyoruz. Ramazan ayında da bunu sürdürdük. Evimizde iftar açmak yerine burada oruçlarımızı açmak bizi daha çok memnun ediyor” diye konuştu.
 



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —