Tarih: 13.07.2013 02:51

Açık havada iftar keyfi Başiskele sahilinde

Facebook Twitter Linked-in

 Akraba ve komşularıyla Başiskele Sahili’nde bir araya gelen vatandaşlar iftarın hemen ardından geceye konuk olan sanatçıların tasavvuf dinletileri ve sohbetleriyle Ramazan Gecelerinin hazzını yaşıyor.
Başiskele Belediyesi hafta içi her akşam 2 bin kişilik iftar organizasyonuyla Başiskele Sahili’ne gelen vatandaşları ağırlıyor. Sıcak ve uzun yaz günlerinde oruç tutan vatandaşlar Başiskele Sahili’nde akşam serinliğinde oruçlarını açıyor. Başiskele Belediyesi’nin organizasyonuyla her akşam farklı sponsorlar tarafından karşılanan iftar yemeklerinin ardından çaylar yudumlanıyor, keyifli sohbetler yapılıyor.
GEMONT A.Ş.’NİN DESTEKLERİYLE
Başiskele Sahili’nde düzenlenen Gemont A.Ş sponsorluğunda gerçekleşen toplu iftar yemeğine katılan Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz’da ezan saatine kadar misafir ailelerin masalarına konuk oldu. Başkan Ayaz ailelerle sohbet ederek onların istek ve önerilerini dinledi. Başiskele Belediye Başkan Yardımcısı Köksal Ayabakan iftar yemeğinin sponsoru olan Gemont A.Ş’ye Fabrika Müdürü adına müdür yardımcısı Mehmet Mutlu’ya katkılarından dolayı plaket taktim etti.
CELAL YILMAZ İLE İLAHİ DİNLETİSİ
Ezan saatinin girmesiyle oruçlarını açan vatandaşlar konuk sanatçıların sahne aldığı bölüme geçerek ilahi, tasavvuf, sohbet ve şiir dinletileriyle Ramazan Ayı’nın manevi havasında vakit geçiriyor.  Hafta içi her akşam düzenlenen programlara farklı konuklar katılıyor. Son olarak düzenlen programa katılan Celal Yılmaz ve Grup Mübarek en güzel ilahileri seslendirdi. 
Hafta içi her akşam gerçekleşecek olan iftar ve ramazan programlarında 15-16-17 Temmuz tarihlerinde de Gözyaşı Geceleri adlı tiyatro grubunun “Reyyan Kapısı” programıyla Başiskele Sahili’nde iftar sonrasında Başiskele halkının karşısına çıkacak.  
 



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —