Tarih: 12.07.2013 04:08

Kadıköy?de Ramazan Eğlencesi için Özgürlük Parkı?na davetlisiniz

Facebook Twitter Linked-in

Kadıköy Belediyesi Özgürlük Parkı’nda 12-19 ve 26 Temmuz Cuma akşamları Aile Gazinosu konserleri yapılacak. Türk Sanat Müziğinin unutulmaz ismi Neşe Karaböcek’in assolistliğinde, tam 7 sevilen ve özlenen sanatçı Aile Gazinosu konseptiyle  sahneye çıkacak. Kadıköy Belediyesi’nin ev sahipliğinde 3 ayrı konser için bir araya gelecek olan  Seyyal Taner, Semiha Yankı, Nur Yoldaş, Ersan Erdura, Bilgin Bengü  ve Selçuk Ural’ın sahne alacağı Aile Gazinosu sanatçılarına Panorama Orkestrası eşlik edecek.

Tıpkı eskinin gazinoları gibi, “Aile Gazinosu”na gelenler hem eski gazino kültürünü yeniden yaşama keyfini bulacak, hem de yıllardır hafızalardan silinmeyen değerli sanatçılarla bir kez daha  özlem giderme fırsatını yakalayacaklar.

 Büyük orkestrası,  birbirinden şık, gösterişli solistleri, gazino programlarının olmazsa olmazı assolisti ve göz kamaştıran muhteşem solistleriyle Aile Gazinosu konserlerinin sunumunu ise  Hakan Eren yapacak.

Kadıköy Belediyesi Özgürlük Parkı Açık Hava Tiyatrosu’nda 12-19-26 TEMMUZ 2013 tarihlerinde saat 21.30 başlayacak Aile Gazinosu’na giriş ücretsizdir.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —