Tarih: 08.07.2013 14:47

Kağıthaneliler Ramazanı dolu dolu yaşayacak

Facebook Twitter Linked-in

 Yüzyıllardır farklı kültürlerin buluşma noktası olan Hasbahçe’yi  11 ayın sultanı ramazanın manevi rüzgarına hazırlayan Kağıthane Belediyesi, ilçe sakinlerini iftar sofralarıyla ve sahura kadar sürecek kültür ve sanat etkinlikleriyle buluşturacak.
Ramazan boyunca mahalle iftarları, söyleşiler, imza günleri ve çocuk programlarıyla bereket, huzur, dostluk, paylaşım ve kardeşlik pekişecek, kültürel geleneklerimiz hatırlanacak, yediden yetmiş yediye her yaştan insan bu coşkuyu yaşayacak. 
Paylaşmanın ayı olan ramazanda Senai Demirci, Ömer Döngeloğlu, Dursun Ali Erzincanlı, Yavuz Bahadıroğlu  başta olmak üzere birçok isim etkinliklerde yer alarak, ramazanın maneviyatını, güzelliklerini Kağıthanelilerle paylaşacak. Ayrıca Meddah, Karagöz-Hacivat, illüzyon, palyaço, animasyon gösterileriyle çocuklar da ramazanı doya doya yaşayacak.
Ramazanı Kağıthane’de Yaşamak Bir Ayrıcalık
Hasbahçe ise derneklerinin yöresel ürün ve kıyafetlerini tanıttıkları stantlarla İstanbul’un çeşitli yerlerinden gelen hemşerilerin buluşarak hasret giderdikleri mekânlara dönüşecek. Ramazanı Kağıthane’de yaşamanın bir ayrıcalık olduğunu belirten Başkan Fazlı Kılıç, herkesi İstanbul’un şehir merkezinde bulunan en önemli mesire yerlerinden biri olan Sadabad’taki etkinliklere davet etti.
 



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —