Tarih: 02.07.2013 13:26

Terim yeni Arda`sını buldu

Facebook Twitter Linked-in

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim`i yeni prensi: Berk Yıldız...
 
Henüz 17 yaşında olan Berk Yıldız, Galatasaray`ın 8 Temmuz 2013 Pazartesi günü başlayacak hazırlık döneminin ilk etabı olan İngiltere kampına gideceğini mikro blog sitesi ``twitter`` üzerinden açıkladı.
 
Galatasaray taraftarının buluşma noktası webaslan.com`un haberine göre; genç oyuncu, herhangi bir terslik olmazsa sarı-kırmızılı takımın İngiltere`nin Brmingham kentinde yapacağı hazırlık kampında yer alacak. Galatasaray burada Swindon Town ve Notts County ile iki hazırlık maçı da oynaycak.
 
İLK KEZ ARENA`YA ÇIKTI
Fatih Terim geldiği dönemden itibaren birçok genci zaman zaman şans verirken, Berk Yıldız da 2012-13 sezonunda Ziraat Türkiye Kupası`nda Adana Demirspor önünde görev yapmıştı. 2007 yılında Karşıyaka`dan Galatasaray altyapısına kazandırılan genç oyuncu, Fatih Terim tarafından 2012-13 sezonunda A takım ile antrenmanlara çıkmaya başlamıştı.
 
HAGI`NİN TURNUVASINDA PARLADI
Genç yıldız 2010 yılında Romanya`da Gheorghe Hagi tarafından düzenlenen ``Doğunun Yıldızları`` turnuvasında Galatasaray U15 takımı ile gol kralı olmayı başarmıştı. Turnuvada sahaya çıktığı 5 maçta 5 gol atan sarı-kırmızılı takım ile ilk profesyonel sözleşmesini de 2008 yılında imzaladı.
 
 


Kaynak: http://skorer.milliyet.com.tr/terim-yeni-arda-sini-buldu/galatasaray/detay/1731050/default.htm


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —