YEREL HABER

YEREL HABER Haberleri
YEREL HABER 28.05.2015 14:30:00 130 0
Haberi Sesli Oku

Tekirdağ NKÜ?de Bahar Şenlikleri Coşkusu

Tekirdağ NKÜ?de Bahar Şenlikleri Coşkusu

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi?nde 3 gün sürecek olan Bahar Şenliği, Ziraat Fakültesi Dekanlığı önünde yapılan açılış töreni ile başladı.

TEKİRDAĞ- Bahar Şenliği Açılış Töreni Üniversitenin Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek, Rektör Yardımcıları Prof Dr. Şefik Kurultay, Prof. Dr. M. İhsan Soysal ile tüm akademik personel ve öğrencilerin yoğun katılımıyla gerçekleşti.
Üniversite Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek açılış konuşmasında katılımcılara duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Namık Kemal Üniversitesi olarak öğrencilerimizin alanları ile ilgili teorik ve uygulamalı eğitimi almalarının yanı sıra onlara sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerden yararlanabilmeleri için elimizdeki tüm imkanları sunmaktayız. Üç gün sürecek olan Bahar Şenliğimizde değerli öğrencilerimizin başarılarla dolu bilimsel çalışmalar ile araştırma faaliyetlerinin ardından ayrıca final sınavları öncesinde eğlenmelerini diliyorum. Öğrencilerimizden gelen istekler doğrultusunda şekillenen Bahar Şenliği programında görev alan, emeği geçen herkesi kutluyor, öğrencilerimizin örf, adet ve geleneklerimiz çerçevesinde eğlenmelerini diliyorum" dedi.
Açılış konuşmasının ardından Bulgaristan Angeel Kunchev Üniversitesi öğrencilerinin ve Namık Kemal Üniversitesi öğrencilerinin hazırladığı halk oyunlarının sergilenmesinin ardından, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Bandosu ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi Mehter Takımı gösterileri yapıldı. 
Mehter takımı ile birlikte Şenlik Alanına geçilerek buradaki öğrenci toplulukları stantları Üniversite Rektörü ve Rektör Yardımcıları tarafından ziyaret edildi. Öğrenci topluluklarının çalışmalarını ve taleplerini dinleyen Rektör Şimşek, şenlik alanındaki diğer stantları da gezerek herkese iyi eğlenceler diledi.
Üç gün (27-28-29 Mayıs) sürecek Bahar Şenliğinde, halk oyunları ve dans gösterileri, söyleşiler, spor müsabakaları, yarışmalar, turnuvalar, film gösterimleri ve konserler gibi birçok etkinlik yer alacaktır.




Sancaktepe Kaymakamı Ahmet Karakaya, SMA hastalarını ziyaret etti

Sancaktepe Kaymakamı Karakaya, yapımı devam eden okul inşaatında incelemelerde bulundu

Sancaktepe Osmangazi İlkokulu'nda Görsel Sanatlar Sergisi düzenlendi

Sancaktepe'nin küçük kalpli Geleceğin Yazarları imza günü düzenledi

Sancaktepe'de Epilepsi hastası Buğlem Elif için sosyal dayanışma gecesi düzenlendi

Beşiktaşlı futbolculardan Buğlem Elif için dayanışma

Sancaktepe'de Alper Yeğin'in ekibi belli oluyor! İşte o isimler...

Selçuk Cebir, Sancaktepe Belediye Başkan Yardımcısı oldu

Sancaktepe'de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı bir dizi etkinlikle kutlandı

Sancaktepe'de yeni dönemin ilk muhtarlar toplantısı yapıldı

Sancaktepe'de Karışık Tost Kitabı etkinliğinde Gazze'ye nakdi yardım sağlandı

Sancaktepe Bil Koleji öğrencilerinden resimli hikaye kitabı

ÖĞRETMENLERDEN SANATÇI GÖZÜYLE DÜNYA’YA BAKIYORUM PROJESİ

Anaokulu öğrencilerinden Annem ve Ben temalı resim sergisi

Sancaktepe'de Sultanlar Ortaokulu mezuniyet töreni düzenledi

Şakir Demir İlkokulu'nun yıl sonu gösterisi büyük ilgi gördü