Tarih: 28.05.2015 14:23

MALKARA`DA HALK EĞİTİM MERKEZİ YIL SONU SERGİSİ DÜZENELDİ

Facebook Twitter Linked-in

MALKARA- Yıl sonu sergisinin açılışına Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul’un yanı sıra; Malkara İlçe Kaymakamı Mahmut Halal, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Saraç, Belediye Meclis Üyeleri Hüseyin Vasfi Güner, Cem Özkan, sivil toplum kuruluşlarının başkan ve temsilcileri, okul müdürleri, kursiyerler ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Sergide, Malkara Halk Eğitim Merkezi kursiyerlerinin ve Malkara Sosyal Dayanışma Merkezi (SODAM) kursiyerlerinin yıl içerisinde yapmış olduğu el işi çalışmaları sergilendi.
Malkara Halk Eğitim Merkezi Müdürü Sevdican Doğan`ın yaptığı açılış konuşmasının sonrasında Malkara Kaymakamı Mahmut Halal, Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Saraç serginin açılışını gerçekleştirdiler. Açılışın ardından Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul davetlilerle birlikte sergiyi gezerek kursiyerlerin yapmış oldukları el işlerini incelediler. Sergi bölümü gezildikten sonra Belediye Düğün Salonunun açık bölümünde yapılan halk oyunu gösterileri ve verilen ikramların ardından program son buldu.
 



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —