Tarih: 29.06.2013 03:25

En Hızlılar Güngören?de

Facebook Twitter Linked-in

İstanbul Valiliği ve Gençlik Spor İl Müdürlüğü’nün ortaklaşa düzenlemiş olduğu okullar arası, İstanbul’un en hızlı yarışının finalistleri Güngören Belediye Başkanı Şakir Yücel Karaman’ı ziyaret etti.
Atletizm branşında İstanbul’un en hızlısının seçildiği yarışmada Merter Fatih Koleji’nden 5 öğrenci finale kaldı. Finalde 2003 doğumlu kızlar kategorisinde, 4. Sınıf öğrencisi Göksu Arslan 60 m’yi 9,67 lik derecesi ile İstanbul’un en hızlı öğrencisi oldu ve altın madalya kazandı. Fatih Çalışkan 1 salise fark ile İstanbul 2.oldu. 5. sınıf öğrencisi Taha Çalışkan bronz madalya, 4. sınıf öğrencisi Alina Ceren bronz madalya kazandı.
Dereceye girerek madalya kazanan öğrenciler, başarılarını Belediye Başkanı Şakir Yücel Karaman ile paylaşmak için, Başkanı makamında ziyaret etti. Öğrencileri tebrik eden Başkan Karaman “Başarılı öğrenci ve öğretmenlerimizi canı gönülden kutlarım. İlçemiz bünyesinde bulunan okullarımız öğrencilerinin bu tür faaliyetlerdeki başarıları bizi çok memnun etti.” dedi. Öğrencilerle tek tek ilgilenen Başkan Karaman verdiği hediyelerle çocukları sevindirdi. 
 



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —