Tarih: 13.05.2015 02:38

Özgecan Hayır Çarşısı muhteşem bir atmosferde açıldı

Facebook Twitter Linked-in

 Projenin mimarlarından TÜMKASDER Yardımeli Platformu Başkanı Buket Güven, yaptığı açılış konuşmasında çok ayrı bir heyecan yaşadıklarını dile getirerek, "İhtiyaç sahibinin sıkıntısını giderecek bu hayır köprümüz, bölgemiz adına önemli bir gelişimi ifade ediyor" dedi. TÜMKASDER Genel Başkanı Murat Çalık da bir selamlama konuşması yaptı. Çalık, konuşmasında bu hayır köprüsü projesinin açılışına katılan herkese teşekkür ederek, "Kadına şiddetin sembol ismi Özgecan kızımızın adını da yaşatacak, fakirin gözyaşını dindirecek, yetimi öksüzü sevindirecek, ihtiyaç sahibinin dertlerini çözecek bu vizyon proje için gecesine gündüzüne katarak çalışan TÜMKASDER Yardımeli Platformu Başkanı Buket Güven başta olmak üzere, tüm platform üyelerimi, engin yürekli merkez yönetim kurulumu, gençlik ve kadın kollarımı yürekten tebrik ediyorum. Bu girişim bölgemize ışık getirecek bir iyilik hareketinin güzel insanları buluşturduğu köprüdür" dedi. 
Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç da, TÜMKASDER`i yakından takip ettiklerini, örnek çalışmalarını takdir ettiklerini, adeta bir kamu kuruluşu gibi çalıştıklarını belirterek, "Özgecan kızımızın adını da yaşatacak bu çarşı, kadına şiddetle mücadelemizde de bize örneklik teşkil edecektir" ifadelerini kullandı.
Özgecan Hayır Çarşısı`nın hizmete girebilmesi yönünde yardımlarını esirgemeyen hayırseverlere plaket takdiminin ardından, aynı zamanda Anneler Günü olması münasebetiyle Yılın Annesi seçildi ve TÜMKASDER`in oylarıyla seçilen yılın Annesi KASAİD Başkanı Feray Karagöz’e ödülü verildi. Sabri Şahin’in yaptığı dua ardından, protokol üyeleri Özgecan Hayır Çarşısı`nın açılış kurdelasını keserek, projeyi resmi olarak hizmete açmış oldu. 
 



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —