Tarih: 15.12.2015 22:17

Fatih Albayrak Sancaktepe?ye veda etti

Facebook Twitter Linked-in

SANCAKTEPE - Sancaktepe İlçesinin Sultanları olarak isim yapan Sultanlar Orta Okul`unun Müdürü Fatih Albayrak, Maltepe ilçesinde yeni okulunda göreve başlamak üzere Sancaktepe’ye veda etti.
Sancaktepe ilçesinde sevilen okul müdürlerinden biri olan Sultanlar Orta Okulu Müdürü Fatih Albayrak, öğretmenler odasında öğretmenlerle vedalaştı.  Fatih Albayrak “ Bu bir bayrak yarışıdır. Bundan sonra başka bir ilçede görevime devam edeceğim. Sancaktepe ilçesinde güzel anılarımız oldu. Güzel dostluklar kurduk. Birlikte güzel çalışmalara imza attık. Sevgili öğretmen arkadaşlarım hakkınızı helal edin, ben ediyorum” dedi. Öğretmenlerle tek tek tokalaşan ve veda eden Fatih Albayrak ‘ın zaman zaman duygusallaştığı görüldü.  Hüzünlü veda töreninden sonra öğretmen arkadaşları da  Fatih Albayrak’a yeni görevinde başarılar dilediler.
Topluca çekilen hatıra resmin ardından Fatih Albayrak Sancaktepe’ye veda etti.
Sancaktepe İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Aydoğdu “ Sultanlar Orta Okulumuzun Müdürü Fatih Albayrak yeni görevine başlamak üzere ilçemizden ayrılmıştır. Kendisine yeni görevinde başarılar diler, İlçemizdeki hizmetlerinden dolayı teşekkür ederiz” dedi.
Tevfik Erk / İstanbul 




 



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —