Tarih: 27.11.2015 03:53

BAŞKAN AYAZ ? EN YENİYE, EN İYİLER KAZANDIRILMAYA DEVAM EDİYOR?

Facebook Twitter Linked-in

 BAŞİSKELE - Başiskele Belediyesi’nin En Yeniye, En iyi mottosu kendini her alanda hissettirmeye devam ediyor. Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz önceki gün Nahar Şarküteri’nin açılışına katıldı. 

Başiskele ilçesi, Mahmutpaşa Mahallesi Karamürsel Caddesi No:377 adresinde faaliyete başlayan Nahar Şarküteri Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz ve meclis üyelerinin katılımıyla açıldı. İbrahim Halil Çeki ve Mücahit Emek’in ortak olarak işlettiği Nahar Şarküteri satışını yapacağı ürünlerin tamamen organik olduklarını söyledi. 
Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz açılış konuşmasında Başiskele’ye en iyiler kazandırılmaya devam ediyor. Biz Başiskele olarak nasıl tüm vatandaşlarımızın en iyi hizmetlere layık olduğunu düşünerek faaliyetlerimizi planlıyorsak benim yatırımcı kardeşlerimde girişimcilik faaliyetlerini planlarken Başiskele’ye en iyilerini kazandırıyor” dedi ve şarküterinin sahiplerine hayırlı olsun dilek ve temennilerinde bulundu. 
Açılış kurdelesinin ardından şarküteri gezilerek Başkan Ayaz çalışanlar ile ve mahalleli ile bir araya geldi ve sohbet etti. 
 



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —