Tarih: 03.04.2014 09:13

TRAKYA GENÇ İŞ ADAMLARI TAGİD ?de BULUŞTU

Facebook Twitter Linked-in

 Trakya Aktif Genç İş Adamları Derneği ( TAGİD ) düzenlediği Tecrübe ve bilgi paylaşımı programında Trakya ‘da faaliyet gösteren genç iş adamlarını bir araya getirdi. Düzenlenen programa TAGİD Yönetim Kurulu Başkan Vekili Tevfik AYHAN konuşmacı olarak katıldı.

‘’Ticaret Yapın Ama Kahramanlık Yapmayın’’

Tevfik AYHAN; Üzerinde bulunduğumuz bölgeyi sanayinin merkezi olarak değerlendirmemiz yanlış olmaz. Dünya markalarının yer aldığı bu bölgede ticaret yapıyor olmak siz genç iş adamları için büyük bir avantaj. Ticaret yapmaktan, yenilikçi olmaktan ve ileri görüşlü olmaktan korkmayın, günümüzde sadece cesur ve akıllı insanlar sektörde ayakta kalabiliyor. Bugün okuduğum bir gazete başlığında şöyle diyordu, ‘’ Ticaret yapın ama kahramanlık yapmayın.’’ İçeriğinde o kadar büyük bir anlam taşıyordu ki bu başlık hemen insanın hafızasına kazınıyor. Sizler bölge ticaretinin yeni nesli olarak ticaret yapmaktan çekinmeyecek ve firmalarınızı götürebildiğiniz kadar ileri götüreceksiniz.

Üyesi olduğunuz derneklerin sizler ve firmalarınız için önemi büyük. Dünyanın birçok yerinde farklı sektörlere hitap eden onlarca fuar düzenleniyor. Düzenlenen bu fuarlara katılım şansınız birçok firmadan daha fazla çünkü bağlı olduğunuz Dernekler siz genç iş adamları için her şeyi sağlıyor. Umuyor ki bu birliktelik sonrasında çoğunuzun fikirlerinde yenilikler olur ve yapmayı sonraya bıraktığınız girişimleriniz için bir an önce harekete geçersiniz dedi.

Ahmet KINIK ( KINIK MOBİLYA ); Belirli sürelerde yapmış olduğumuz tecrübe ve bilgi paylaşımı programlarına bir yenisini daha ekledik. Bölgemizde yer alan diğer derneklerimiz TASİAD ve ÇESİAD ‘ın Genç Komisyonlarının da aramızda yer aldığı programa katılımları ve yapmış oldukları bilgi ve tecrübe paylaşımları için TAGİD Yönetim Kurulu Başkan Vekili Tevfik AYHAN beye teşekkürlerimizi sunuyoruz dedi.

Genç LİAD Başkanı Aytuğ UYSAL; Trakya Aktif Genç İş Adamları Derneği ( TAGİD ) farklı bölgelerde yer alan üye dernekler için, bilgilendirme ve tecrübe paylaşımı programları gerçekleştirmeye devam ediyor. Bugün burada Trakya ‘da hizmet veren diğer dernekler olarak bulunmaktan dolayı mutluyuz bu bizlerin birlik ve beraberlik içerisinde olduğunun göstergesidir. Bu tür programlar ile genç iş adamları yer aldıkları sektör hakkında bölgesel bilgiler edinme şansını yakalıyor. bugünkü programın içeriği her ne kadar tecrübe paylaşımı da olsa bizler birçok ikili iş görüşmeleri yapma şansını da yakalamış olduk bizlere bu olanağı sağladığı ve bu güzel programı gerçekleştirdiği için TAGİD ‘e teşekkürlerimizi sunuyoruz dedi. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —