Tarih: 19.06.2013 18:12

Ramada Plaza?daYaza MerhabaPartisi

Facebook Twitter Linked-in

Ramada Plaza TekstilkentOtel tarafından 18 Haziran’da düzenlenenWellnessCenter&SPA “Yaza Merhaba” partisinde birçok özel misafir ve seyahat acente temsilcileri bir araya geldi. Trio müzik eşliğinde başlayan partide keyifli dakikalar geçiren misafirler, House Keeping Müdürü Nilay Özdemir eşliğinde WellnessCenter&SPA merkezini de gezerekhizmetler hakkında bilgiler aldı.
 
Ramada Plaza Teksilkent Genel Müdürü Hüseyin Dikmen, “Ramada Plaza Tekstilkent olarak, yeni açılan bir otel’in önemli faaliyet alanlarından biri olan WellnessCenter&SPA merkezinde değerli misafirlerle ve seyahat acente temsilcileriyle birlikte olmaktan mutluluk duyduk” dedi. WellnessCenter&SPA merkezinin özellikle Tekstilkent ve Giyimkentlokasyonunda bulunması vebirçok şirket ile plazanın SPA merkezini tercih etmesininçok önemli olduğunu vurgulayan Dikmen, ayrıca olumlu geribildirimlerdende son derece memnun olduğunu dile getirdi. Dikmen, günlük hayatın stresinden uzaklaşıp rahatlamak ve daha sağlıklı hissetmek için herkesi Ramada Plaza TekstilkentWellness Center&SPA merkezine bekliyoruz” dedi.
 
Ramada Plaza TeksilkentWellness Center&SPA hakkında
Ramada Plaza TekstilkentWellnessCenter&SPA merkezi, misafirlerin enerjilerini dengelemesi, ruh ve bedenin dinlenmesi için özel olarak tasarlandı. Misafirlere verilen hizmetler arasındasauna ve buhar odası, fitness, Türk hamamı,doğal aromalı yağlar içeren aromaterapi masajıve açık/kapalı yüzme havuzbulunuyor.
 
Ramada Plaza Tekstilkent hakkında
 
Ramada Plaza Tekstilkent, 15 Mart 2013 tarihinde misafirlerine kapılarını açtı. Konfor ve çeşitliliğin ön planda tutularak iş toplantıları için ideal bir merkez olarak tasarlanan Ramada Plaza Tekstilkent, Atatürk Havalimanı’na yakınlığı ve kusursuz teknik donanıma sahip farklı toplantı salonu seçenekleri ile misafirlerine yüksek kalitede bir hizmet sunuyor. Ramada Plaza Tekstilkent, iş odaklı konfor yaklaşımı ile beş yıldızlı bir iş oteli olmanın yanında yüksek kalitesi ile Show Kitchen konseptli restoranı, lobi bar, pastane, spa, hamam, spor salonu, açık ve kapalı havuz seçenekleriyle de misafirlerine geniş bir yelpazede hizmet veriyor.    
 



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —