Tarih: 08.11.2015 23:15

CHP Sancaktepe`de Ali Şahin, İlçe Başkan adayı oldu

Facebook Twitter Linked-in

CHP Sancaktepe’de  ilçe Başkanlığı yarışı için ilçe başkanı adayları bir bir ortaya çıkmaya başladı. CHP Sancaktepe’de ilk başkan adayı belli oldu. Ali Şahin ilçe başkanlığına aday olduğunu açıkladı. CHP Sancaktepe İlçe Başkanlığında düzenlediği toplantı ile aday olduğunu açıklayan Ali Şahin’i sevenleri yalnız bırakmadı.
İlçe başkanlığına aday olan Ali Şahin yaptığı konuşmada  zaman birleşme zamanıdır dedi. Ali Şahin “ Grupların hakim olduğu bir ilçe örgütü değil halkın hakim olduğu bir ilçe örgütü olmak için, birleştirici bir güç olarak çıktım ve aday oldum. İlçemizde partimize gönül veren gençlerimizin ve kadınlarımızın önünü açmak için aday oldum. Belediye Meclis üyelerimizle ilçemizde daha aktif olcağız. En önemli sorun bir birimizle diyalog kuramıyoruz. Bu diyaloğu başlatacağız. Bu güne kadar görev yapan tüm ilçe başkanlarımıza teşekkür ediyorum. Anadolu insanı saf ve dürüst insandır. Ben delegemize güveniyorum. Sancaktepe’ de iktidar olmak bir zorunluluktur bu bilinçle daha da çok çalışmamız gerekiyor.  ” dedi.   
Ali Şahin`in ilçe başkanlığı için aday olduğunu açıkladığı toplantıya  CHP İstanbul Milletvekili Adayı Umut Çakır, Sancaktepe Belediye Meclis Üyesi ve CHP Grup Başkanvekili Soner İkitemur,Belediye Meclis üyeleri Alper Yeğin, Daimi Derin, Belgüzar Öztürk, Sinan Doğan,CHP Sancaktepe eski İlçe Başkanı Ayten Durmuş, Şişli Belediye Başkan Yardımcısı Kazım Süzer, Amasya Dernekler Federasyon Başkanı Saim Diker, Aşkale Dernekler Federasyonu Eski Başkanı Ali Taş,  Sarıgazi Spor Kulübü Başkanı Serdar Turhan, Kemal Türkler Mahalle Muhtarı Kazım Türkmen, Atatürk Mahalle Muhtarı Cennet Taçyıldız ve partililer katıldı.
Tevfik Erk / İstanbul











Orjinal Habere Git
— HABER SONU —