Tarih: 12.05.2015 03:27

TÜMKASDER`in Anneler Günü ismine ödülü verildi

Facebook Twitter Linked-in

TÜMKASDER`in gelenekselleştirdiği ve 10 Mayıs tarihinde ilan ederek, toplumsal örnekliğini herkese hatırlattığı geleneksel Anneler Günü seçimi yapıldı ve Yılın Annesi belirlendi. O bir işkadını... O bir anne... O hem vefakar, hem cefakar bir anne... Yaptığı işin sosyal sorumluluk bilincinde olan ve topluma aynı anda hizmet etmeyi bir görev bilen bir anne. TÜMKASDER, O`nu misyonunu en iyi temsil eden, toplumsal örnekliğinde anne kimliğiyle sosyal nitelikte kadınlık kimliğini en iyi birleştiren bir isim olduğu için Yılın Annesi seçti.
TÜMKASDER`in Yılın Annesi olarak seçtiği isim, İşkadını Feray Karagöz. Feray Karagöz`e Yılın Anneliğini sembolize edilen ödülü Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç ve Murat Çalık tarafından verildi. TÜMKASDER Genel Başkanı Murat Çalık, "Bütün anneler bizim için kutsaldır, her birisi ailesince yılın annesidir. Feray hanım, hem bir anne, hem bir işkadını, hem de sosyal sorumlulukların içinde yer alan birisi olarak bu sembolize yılın anneliğini sonuna dek hak etmiştir" dedi.
Feray Karagöz de, Yılın Annesi ödülüne layık görülmekten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Kadını toplumdan dışlamayan, onun hem anneliğini hem üretkenliğini ele alan bir anlayışı yaygınlaştırmamız gerektiğini düşünüyorum" diye konuştu. 
 
 


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —