Tarih: 08.08.2015 17:58

Taydaş, Salihli ve Alaşehir?de Şehit Ailelerini Ziyaret etti

Facebook Twitter Linked-in

Salihli’de Şehit Jandarma Er Gürcan Karakaya’nın babası Şefik Karakaya ile Şehit Jandarma Astsubay Başçavuş İsmail Yavuz’un Ailesine ziyarette bulunan Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Manisa Şube Başkanı Malül Gazi Dz. Astsb. Kd.Bçvş Ümit Taydaş beraberinde ki, Turgutlu İrtibat Bürosu Sorumlusu Gazi Üsteğmen Turgut Gürkaş, Şehit Kardeşi Ahmet İlter, aileye taziyelerini ilettiler. 

Başkan Taydaş daha sonra Alaşehir İlçesine hareket ederek, buradaki Şehit Piyade Er Murat Kartal’ın babası Tahsin Kartal ile Şehit Piyade Astsubay Çavuş Osman Ersoy’un babası Ahmet Ersoy’la bir araya gelerek sorun ve sıkıntılarını dinledi. 

Başkan Taydaş; “Kıymetli Şehit babalarımızın talepleri arasında yer alan, Alaşehir Alparslan Türkeş Meydanı alt kısmında bulunan Şehitlik anıtında ki isimleri yazılı olan Aziz Şehitlerimizin,  bazılarında sadece isimleri, bazılarında ise isim ve şahadet yerleri yazmaktadır. Şehit babalarımızın talepleri burada ki anıtta yer alan tüm Alaşehirli Şehitlerin İsim Soy isimleri, Doğum tarihleri, Şahadet tarihleri ve Şahadet yerlerinin yazılı olarak yer almasıdır. Bu vesileyle Şehit babalarımızın taleplerinin yerine getirilmesi noktasında gerekli hassasiyeti göstereceğine inandığımız Alaşehir Belediye Başkanı Sayın Gökhan Karaçoban’a Killik’te bulunan İstiklal Şehitliğimize yaptığı düzenleme çalışmaları ve hassasiyetlerinden dolayı teşekkür ediyorum.”dedi. 
Ahmet İLTER/
 
 
 
 
 
 



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —