Tarih: 24.04.2015 11:47

Bi dünya spor sizler için çocuklar

Facebook Twitter Linked-in

 Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin bu yıl dördüncüsünü düzenlediği 23 Nisan Uluslararası Çocuk Şenliği Eğitim ve Eğlence Fuarı birbirinden eğlenceli spor aktiviteleri ile start aldı. Uluslararası İnterteks Fuar alanını sabahın ilk saatlerinden itibaren dolduran yüzlerce çocuk kendileri için hazırlanan alanlarda gönüllerince spor yapmanın keyfini yaşadı. 

SPOR VE SAĞLIKLI YAŞAM
Bu yılki ana teması “Spor ve Sağlıklı Yaşam’ olan 23 Nisan şenlikleri Türk ve dünya çocuklarını dostluk ve barış platformunda buluşturdu. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından renkli ve eğlenceli spor alanlarıyla düzenlenen Uluslararası İnterteks Fuarı çocuklar tarafından büyük beğeni ile karşılandı. Çocuklar alana girer girmez kendilerine uygun bir spor alanına koşarak burada spor yaptı

Bİ DÜNYA SPOR İMKANI
Spor alanları içinde Wushu, Tekvando, Judo, Boks, Futbol, Ponny Club, Bahçe Satrancı, Masa Tenisi, Rodeo, Dart Panosu, Badminton, Eskrim, Eğlenceli Atletizm, KOÜ BESYO Çocuk Performans Labarotuvarı, KOÜ BESYO Kürek Simülatörü, Hokey, Halter, Jimnastik, Trambolin, Güreş, Motosiklet, Basketbol ve Duvar Tenisi gibi birbirinden farklı spor aktivitelerinin branşları yer aldı. 

SOKAK OYUNLARI FUARDA
Ayrıca neredeyse unutulmaya yüz tutan sokak oyunları için de alan içinde oyun grupları düzenlendi. Çocuklar burada ip atlama ve yağ satarım bal satarım oyunlarını büyük keyifle oynadı. Çocuklara bu oyunlar sırasında aileleri de eşlik etti. 

BALKAN ÇOCUKLAR VOLEYBOL TURNUVASI
Şenliğin ilk günü önemli bir spor organizasyonuna evsahipliği yaptı. 9 Balkan ülkesinden gelen 150 çocuk, 23 Nisan etkinlikleri çerçevesinde Balkan Çocuklar Voleybol Festivali’nde biraraya geldi. Festivale sporun birleştirici ruhu adeta yansırken, çocukların ülkeleri adına verdiği mücadele dostluk görüntüleriyle güçlendi.
 



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —