2 gün boyunca birbirinden renkli gösteriler Kırklarelili çocuklarla buluşturulurken, etkinliklere çocukların ilgisi de büyük oldu.
İstasyon Caddesi’nde ve Festival alanında düzenlenen etkinliklerde pandomim, cansız manken, balonla giden araba atölyesi, kukla tasarım atölyesi, yüz boyama etkinliği, uçurtma etkinliği ve çeşitli oyunlar yer aldı.
ÇADIR ETKİNLİKLERİ BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ…
İstasyon Caddesi’nde yapılan etkinlikler çocuklar tarafından büyük ilgi gördü.
Çocuklar özellikle cansız manken, pandomim ve uzun bacak şovlarını merakla izledi.
Çocuklar ayrıca, atölye çalışmalarında ise kendi arabalarını ve kuklarını yaparak büyük mutluluk yaşadılar.
Festival alanında gerçekleştirilen etkinlikler bir birinden güzel ve farklı gösterilere sahne oldu.
Kurulan sahnede farklı oyunlar oynayan çocuklar zaman zamanda ilginç anların yaşanmasına neden oldu.
Festival alanında sahnede gerçekleşen etkinliklerin yanı sıra dağıtılan bin tane uçurtma ile de çocuklar doyasıya eğlendi.
KESİMOĞLU’DA ÇOCUKLARA EŞLİK ETTİ…
Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet S. Kesimoğlu’da düzenlenen etkinliklere katılarak çocukların sevincine ortak oldu.
Çocuklarla sohbet eden Kesimoğlu bayramlarını da kutladı. Çocuklardan gelen fotoğraf çektirme istekleri kırmayan Kesimoğlu, tek tek fotoğraf çekildi.