Tarih: 11.04.2015 17:33

Sultanbeyli?den 3. İsim Saadet Partisi?nden aday gösterildi

Facebook Twitter Linked-in

 Saadet Partisi ve Büyük Birlik Partisi`nin 2015 Genel seçimlerine birlikte girme kararından sonra aday listeleri de hazırlandı ve ve YSK`ya son hali bildirildi. İstanbul 1. Bölge isim listesinde Sultanbeyli’den 3 isim mevcut.

KESİN LİSTE YSK’YA TESLİM EDİLDİ
Saadet Partisi ve Büyük Birlik Parti’nin ittifak yaparak 7 Haziran seçimlerine gireceği siyaset arenasını hareketlendirdi. Tüm konularda tam uzlaşı sağlanarak yapılan ittifak, tabandan tam karşılık buldu. Kararsız birçok seçmeni bir anda saflarına çeken ittifak, 11 Nisan tarihinde de kesin listesini YSK’ya sundu. Sunulan listelerde flaş isimler mevcut. 
SULTANBEYLİ’DEN ÜÇ İSİM LİSTEDE
AKP’nin oy deposu olan Sultanbeyli’den AKP her hangi bir adayı listeye koymazken Saadet Partisi Sultanbeyli’den üç ismi seçilecek yerlerden listeye koydu. İstanbul 1. Bölgeden 9, 12 ve 17 sıralar Sultanbeyli’ye ayrıldı. 9. Sırada Eğitimci Dicle Şit, 12. Sırada  Mali Müşavir Müjdat Durak ve 17. Sıradan Avukat Mehmet Hamdemirci listede yer buldu.
SULTANBEYLİ HALKI ADAYLARINA SAHİP ÇIKACAK
Partilerin Milletvekili listelerin açıklanmasından sonra gazetemize açıklama yapan Saadet Partisi Sultanbeyli İlçe Başkanı Fetullah Bülbül, ‘öncelikle listemizin hayırlara vesile olmasını diliyorum. İttifakla birlikte şuan Türkiye’de güzel bir sinerji oluşmuş vaziyette. İnsanlarımız son zamanlardaki buhran ortamından kurtulmak için alternatif arayışındaydı. Bu ittifak tam zamanında insanlarımızın karşısına çıktı’ dedi. Sözlerini şu cümlelerle devam ettiren Bülbül: ‘ Bizler Sultanbeyli halkının mecliste temsil edilmesini cani gönülden istedik ve  listeye isim koymak için çaba sarf ettik. Gerek İstanbul İl Teşkilatımız gerekse Genel merkezimiz bizlerin haklı talebini olumlu karşıladı. Sultanbeyli’den 3 isim listeye girdi. Bu dakikadan sonrada tüm yük Sultanbeyli halkımızın üzerinde. Kendi içlerinden olan, kendileri ile aynı havayı soluyan bu değerli üç isme sahip çıkma zamanı’ ifadelerini kullandı. 
 



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —