Tarih: 07.04.2015 23:25

MFÖ şarkılarını Büyükçekmeceli çocuklarla birlikte söyleyecek

Facebook Twitter Linked-in

 Büyükçekmece Belediyesi`nin Türkiye`de çok ses getiren "Yıldızlar Işığında Çocuk Sesleri" "Ustalara Saygı" projesinin konuğu bu kez üç dev sanat: Mazhar, Fuat ve Özkan.

Katılım davetiyeli olacak

Daha önce Arif Sağ, Zülfü Livanelli, Emel Sayın, Erol Evgin ve Selami Şahin gibi Türk müziğinin dev isimlerini ağırlayan Büyükçekmece Belediyesi Çocuk Korosu bu kez Mazhar, Fuat ve Özkan ile birlikte sahne alacak. Usta sanatçıların hafızalarda ve gönüllerde yer eden şarkılarını sanatçılarla birlikte seslendiren Büyükçekmece Belediyesi Çocuk Korosu`na Büyükçekmece Oda Orkestrası eşlik edecek. 8 Nisan Çarşamba akşamı saat 20:30`da Atatürk Kültür Merkezi`nde davetiyeli olarak gerçekleşecek, " Yıldızlar Işığında Çocuk Sesleri", "Ustalara Saygı"  gecesine Büyükçekmecelilerinde ilgisi büyük olması bekleniyor.

 

"Heyecan ve mutluluk duyuyoruz"

Ustalara Saygı Projesi kapsamında, Türkiye`nin kültür ve sanat hayatına damga vuran usta isimleri çocuklarla aynı sahnede buluşturarak hem geçmişle gelecek arasında bir köprü kurduklarını, hem de usta sanatçılara hayattayken gereken saygının gösterildiğini belirten Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, "Türk Pop Müziği`nin en saygın ve en sevilen gruplarından biri olan Mazhar, Fuat ve Özkan`ı Büyükçekmece`de ağırlayacak olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Çocuklarımızın bu dev sanatçıların ışığında seslerini ve şarkılarını dinlemekte bizim için ayrı bir gurur kaynağı olacaktır"

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —