Tarih: 02.08.2015 13:38

Doğup büyüdüğü memlekete yatırım yapmayı ihmal etmedi

Facebook Twitter Linked-in

 Sahipliğini Tevfik Yağcı’nın yaptığı Keşan’a kazandırılan ve 6 aydır tadilatı devam eden  68 yatak kapasiteli My Rom Kız Öğrenci Yurdu’nda kayıtlar başladı.
Şu anki kayıtlardan memnun olduğunu belirten Yağcı şunları söyledi “20 yılı aşkın süredir Almanya’da Bonjour Pizza Servisi İşletmeciliği yapıyorum. Uzun yıllar hizmet sektöründe çalıştığım için müşterinin ne istediğini çok iyi biliyorum. Kız öğrencilerimizin tüm ihtiyaçlarını giderecek son derece sağlıklı, güvenilir ve temiz bir ortam oluşturduk. Yaptığımız işte üzerinde en çok durduğumuz konu da öğrencilerimizin memnuniyetidir.
“PARAYI VEREN PATRONDUR”
Ticaret hayatımda yıllardır “Parayı Veren Patrondur” ilkesini kendime düstur edindim. Bundan sonra da bu böyle devam edecek.Eğer yaptığımız iş karşılığında müşterimizden para talep ediyorsak bütün imkanlarımızla müşterimizi memnun etmek boynumuzun borcudur”
KEŞAN’I UNUTAMAM
Keşan benim doğu büyüdüğüm memleketim, her ne kadar Almanya’da yaşasam da Keşan’ı unutmamam benim burada bir sürü anılarım, dostlarım, arkadaşlarım ve akrabalarım var. Bu nedenle doğup büyüdüğüm memleketime de hizmet etmekten mutluluk duyuyorum.” 
Yurdumuzun müdürlüğünü de Keşan Kaymakamlığı Sosylal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı emekli müdürü Remzi Balcı yapmaktadır.
 
 
 



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —