Tarih: 21.09.2014 16:31

Başkan Erdem, SANÜP`lü öğrenciler ile şiir dinletisinde buluştu

Facebook Twitter Linked-in

Sancaktepe Üniversiteliler Platformu (SANÜP) tarafından 20 Eylül Cumartesi günü  Mustafa Öncel Spor Kompleksi ‘nde gerçekleştirilen şiir dinletisinde söz alan Başkan İsmail Erdem, yapmış oldukları çalışmalardan ötürü SANÜP platformu öğrencilerine teşekkür ederek, belediye olarak her zaman onların yanında olduğunu belirtti.
 
Eğitimden kültüre, sağlıktan alt yapıya, imardan sosyal dayanışmaya bir dizi faaliyetlerin yürütüldüğü Sancaktepe’de eğitime çok ağırlık verdiklerini belirten Başkan İsmail  Erdem,  bilgi evleri, genç gelecek ve spor alanında yapılan çalışma ve projelerden bahsetti.
 
Sancaktepe Üniversiteliler Platformu öğrencilerine konuşan Belediye Başkanı İsmail Erdem: “İnanıyoruz ki, zihni ve bedeni bakımdan iyi yetişmiş çağdaş bilgiyle daha donanmış, teknolojiye hâkim, tarih bilincine sahip, geleceğe olan inancı sağlam bir genç nesil, o ülkenin en büyük hazinesidir. Sorumluluklarını bilen, kültürel değerlerine bağlı, kendine güveni olan bir gençlik, yarınlarımızın teminatı olacak; ülkemizi, gelişmiş ülkeler arasında bir yıldız gibi yükseltip yaşatacaktır” şeklinde konuşmasını sürdürdü. Başkan Erdem, daha çok okuyan, daha çok düşünen, daha çok üreten bir toplum için; daha başarılı bir gençlik için çalışmaların aralıksız süreceğini belirtti.
 
Program, SANÜP platformu öğrencileri tarafından yapılan  mini konseri ve şiir dinletisinin ardından sona erdi.

 


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —