Tarih: 12.08.2015 01:47

Kesimoğlu, Özel Sporcularla Bir Araya Geldi

Facebook Twitter Linked-in

10-19 Ağustos 2015 tarihleri arasında Kırklareli`nin Lüleburgaz ilçesinde yapılacak olan Down Sendromlular Milli Takım Masa Tenisi Seçme Kampı`nın açılışına katılan Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu özel sporcularla tek tek ilgilendi.

Açılış sonrası bir açıklama yapan Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, down sendromlu çocukların da diğer çocuklar gibi kendileri için çok önemli olduğunu söyleyerek; “Hayatta en iyi şartlarda yaşamak herkesin doğal hakkıdır. Down sendromlu çocuklarımıza destek olmamız ve onları unutmamamız lazım. Hangi konumda ve durumda bulunursa bulunsun, geleceğimizi inşa edecek bütün çocuklarımıza, gençlerimize destek olmalıyız. Bugünde düzenlenen organizasyonla, bu çocuklarımızın her alanda rahatça yer alabildiğini ve başarılı olabildiklerini görüyoruz’’ diye konuştu.

Masa Tenisi Seçme Kampı açılış törenine; Kırklareli Valisi Esengül Civelek, Kırklareli Milletvekili Turabi Kayan, Lüleburgaz Kaymakamı Mustafa Kaya, Lüleburgaz Belediye Başkanı Emin Halebak, Türkiye Özel Sporcular Federasyon Başkanı Birol Aydın, kamu kurum ve kuruluş müdürleri ile çok sayıda davetli katıldı.
 
 
 
 


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —