Tarih: 08.07.2015 14:25

MALKARA`DA AÇIK HAVADA SİNEMA İZLEME KEYFİNİ YAŞADILAR

Facebook Twitter Linked-in

 Yapmış olduğu projeler ile Trakya`da ilklere imza atan Malkara Belediyesi, bir ilke daha imza atarak Ramazan Ayı ile birlikte gerçekleştirmeye başladığı açık hava sinema gösterimleriyle yediden yetmişe herkesin beğenisini toplamaya devam ediyor. Malkara Belediyesi`nin Ramazan Şenlikleri Programı dâhilinde Malkaralılara sunduğu açık hava sinema gösterimleri de tüm hızıyla devam ediyor.
Her Salı gecesi Malkara merkezinde 100. Yıl Parkı’nda, her Pazartesi gecesi de beldeden mahalle statüsüne geçen yerleşim yerlerinde yapılan sinema gösterimi, bu kez de 6 Temmuz 2015 Pazartesi gecesi saat 21.30`da Balabancık Mahallesi`nde gerçekleştirildi.
Kent Konseyi Gençlik Meclisinin projelerinden biri olan ve Balabancık İlkokulu ile Ortaokulu bahçesinde gösterimi yapılan sinema etkinliği yoğun bir ilgi görürken, Kıvanç Baruönü`nün yönetmenliğini yaptığı, Ezgi Mola ile Murat Yıldırım’ın başrollerini paylaştığı, Nevra Serezli ve Ebru Cündübeyoğlu gibi oyuncuların da yer aldığı Kocan Kadar Konuş isimli film etkinliğe katılanlar tarafından büyük bir beğeni topladı.
Açık havada yazlık film izleme keyfini yaşayan Balabancık Mahallesi sakinleri ile çevre mahallelerden gelen vatandaşlar, bu imkânı sağladığı için Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Nazif Balcı ve Belediye personeli aracılığıyla Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul`a teşekkürlerini ilettiler.
 



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —