Tarih: 13.06.2015 02:05

Süleymanpaşa`da mezuniyet heyecanı

Facebook Twitter Linked-in

 Ülke genelinde olduğu gibi Tekirdağ ilinde de karne heyecanı ile birlikte mezuniyet törenleri tertiplendi. İlköğretim, ortaöğretim ve liseden mezun olanlar ayrı bir heyecan yaşadılar. 
Tekirdağ il merkezi olan Süleymanpaşa ilçesinde tarihi okul olan Süleymanpaşa ilköğretim okulunda da yaşanan karne heyecanı ile birlikte okuldan mezun olan 4. Sınıf öğrencileri ayrı bir heyecana ortak oldular. Trakya gazeteciler birliği başkanı Naci Akyazı okulun 4 H sınıfında okul idarecileri ile birlikte karne dağıtım törenine katıldı. ‘Geleceğin başbakanı, cumhurbaşkanı bakanı, idarecileri hatta gazetecileri bile sizlerin arasından çıkacak’ diyen başkan Naci Akyazı geleceğin gençlerine önemli tavsiyelerde bulunarak başarıların devamını diledi. Eğitimin evde başladığını hatırlatan Akyazı: ‘öğretmenlerimiz hayatımızda unutulmaz bir yer teşkil eder, özellik ile ilköğretim okulunda. Ve görüyorum ki burada da öğretmenimiz sizler gibi geleceğin gençlerini hayata hazırlamış. Öğretmenlerimize ve size emek veren ebeveynlerinize de ayrıca teşekkür ederim. Başarılarınızın daim olmasını dilerim’ diyerek okuldan mezun olanların diplomalarını takdim etti.

SÜLEYMANPAŞA BELEDİYESİ SÜLEYMANPAŞA’DA

Eğitim öğretim yılının son gününde karne heyecanı ile birlikte mezuniyet heyecanına Süleymanpaşa ilköğretim okulunda bir başka heyecan da Süleymanpaşa belediye başkanlığından geldi. Süleymanpaşa belediye başkanının Ankara da olması nedeni ile yerine vekalet eden İlhan İmrak okula gelerek mezuniyet törenine katıldı. 51. Kiraz festivali nedeni ile yoğun bir program arasında Süleymanpaşa ilköğretim okuluna gelen başkan vekili burada mezun olan öğrencileri kutlayarak okul tarafından hazırlanan madalyaları takdim etti. Okulun bahçesinde düzenlenen törene Trakya gazeteciler birliği başkanı Naci Akyazı ile birlikte katılan Süleymanpaşa belediye başkan vekili İlhan İmrak başarılı olan öğrencilere ödüllerini takdim ederek; ‘Süleymanpaşa belediyesi ve Süleymanpaşa ilköğretim okulu benim de bu okulda anılarım vardır. Bizler için ayrı bir yerdedir. Programlar ne kadar yoğun olursa olsun belediye olarak geleceğin idarecilerinin yetiştiği eğitim camiasında ki karne heyecanı ve mezuniyet töreninde geleceğin gençlerinin yanında olmak, onlara destek vermek ve başarılarının devamını dileyerek onları yetiştirenlere teşekkür ederiz’ dedi. Yapılan törenin ardından çekilen hatıra fotoğrafları ile mezuniyet töreni sona ererek yaz tatili başladı.





Orjinal Habere Git
— HABER SONU —