Tokat Dostluk Grubu’nun her ay düzenlediği toplantı 6 Haziran Cumartesi günü Safa Tepesi Sosyal Tesislerinde yapıldı. Tokat Dostluk Grubu Başkanı Mustafa Günal’ın ev sahipliğinde yapılan toplantıya Belediye Başkanı İsmail Erdem, İstanbul Milletvekili Harun Karaca ve dernek yöneticileri aileleri ile katıldı.
Programdaki yaptığı konuşmasında, yerel yönetimlerin katılımcılıkla daha verimli hizmet edeceğini belirten Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem: “Demokrasi sadece seçim sonuçları değildir. O beldede yaşayan herkes kendi geleceği ile ilgili karar vermelidir. Aksi takdirde bir şeyler eksik kalacaktır. Bu yüzden ilçemizde bulunan çeşitli sosyal gruplar ve sektör temsilcileri ile bir araya gelerek onların kanaatlerini alıyoruz, bunu çok önemsiyoruz. Sancaktepe’yi daha iyi yerlere taşıyacağımıza olan ümidimiz tam olduğundan yaptığımız çalışmalardan hiç yorulmayacağız. Aslında nüfus olarak en çok Tokatlıların yaşadığı Sancaktepe’de bende fahri Tokatlı sayılırım” şeklinde konuştu.
İstanbul Milletvekili Harun Karaca ise yaptığı konuşmada: “Ülke değerleri ile örtüşen siyasi, sosyal ve sivil farklı oluşumlarda yer aldım. Her ne kadar farklı oluşumlar olsa bile aynı ideale gönül vermiş kişiler olduğunda dostlarımla zaman zaman bir araya gelme lüzumu hissettim. Ülkeye hizmet etmek amacıyla niyetlendiğim bu yolda desteklerinizi bekliyorum “ şeklinde konuştu. Karaca: “Arkadaşlarımın arasında vefakâr, fedakâr, iyi kalpli, gece-gündüz arayıp dertlerimi paylaşabileceğim çok uzaklarda olsa bile varlığını her an yanımda hissettiğim çok özel, çok değerli hemşerilerim ve dostlarım var. Hayatta en önemli şey de bu değil mi zaten? ” dedi.
Tokat Dostluk Grubu Başkanı Mustafa Günal, misafirleri ile tek tek ilgilendi. Günal " Dostlu Grubu olarak düzenlediğimiz kahvaltıya katılanlara teşekkür ediyorum. Güzel bir etkinlik oldu.Dostluklarımız güzellikler içinde devam etmeni diliyorum. Etkinliklerimiz devam edecektir"dedi.
Program yapılan konuşmaların ardından günün anısına çekilen toplu fotoğrafla sona erdi.