Tarih: 06.06.2015 00:36

HALKIN YERİ HALKIN KULLANIMINA AÇILDI

Facebook Twitter Linked-in

 Kısa sürede revize edilerek hizmete açılan sosyal tesiste vatandaşların özel günlerini yaşayabileceği alanlar en nitelikli şekli ile düzenlendi. Ağaçlandırılmış alanlar, yeşil peyzajlı çardaklar ve mini amfi tiyatro halk için hizmete başladı.

Daha öncesinde özel işletmede bulunan, şimdi ise Beylikdüzü Belediyesi iştiraklerinden BEYAŞ işletmesine alınan Yakuplu Sosyal Tesisleri, çevre düzenlemeleri ve yeni hizmet alanlarıyla halkın hizmetine açıldı.Yeşilliklerin içinde vatandaşın sosyal etkinlikler, düğün, nişan, kına gecesi, doğum günü gibi özel günler gerçekleştirmek için kullandığı tesis, çevre düzenlemeleri ve ağaçlandırmayla yeni hayatına başladı.
“Vatandaş En Kalitelisine Layık”

Yakuplu Sosyal Tesisleri’nin vatandaşın en kaliteli ürüne, hizmete, en makul fiyatlarla ulaşabileceği, türlü imkanlardan bir çatı altında faydalanabileceği bir tesis olduğundan bahseden Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, “Vatandaş en kalitelisine layık.Hanımefendilerin günleri, kahvaltıları, çocukların doğum günü etkinlikleri gibi daha birçok etkinlikte burayı gönül rahatlığıyla kullanmaları için her şeyi tekrar elden geçirdik” diye konuştu. 
Çifte Kutlama Yaşandı
Vatandaşın yoğun ilgi göstererek katıldığı açılışta, Beylikdüzü Belediye Başkan Yardımcıları, Danışmanları, birim müdürleri, çalışanlar da hazır bulundu. Ayrıca açılışla aynı güne denk gelen Başkan İmamoğlu’nun doğum günü, konuşmasının ardından getirilen sürpriz doğum günü pastası ile tesisteki vatandaşlar ve belediye çalışanlarıyla birlikte kutlandı.
 



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —