YEREL HABER 5.06.2015 08:56:00 108 0
Haberi Sesli Oku

Başkan Üzülmez mezuniyet heyecanına ortak oldu

Başkan Üzülmez mezuniyet heyecanına ortak oldu

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, ilçedeki okulların mezuniyet törenlerine katılarak öğrencilerin ve velilerinin heyecanına ortak oluyor.

 Öğrencilere “Yolunuz açık olsun” dileğinde bulunan Başkan Üzülmez, Kartepe Anadolu Lisesi 2. Dönem mezunu 34 öğrenciye yeni yaşantılarında başarılar diledi.

2014-2015 eğitim öğretim yılının son günlerinin yaşandığı şu günlerde orta ve liselerde mezuniyet törenleriyle öğrencilerin hayatlarında yeni dönemler başlıyor. Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez de, Kartepeli gençlerin gurur dolu ailelerinin onur duyduğu bu anlamlı mezuniyet törenlerine katılarak ilçe halkının mutluluğuna ve heyecanına ortak oluyor.

Bu yıl 2. dönem mezunu olarak 34 yeni mezun veren Kartepe Anadolu Lisesi’ndeki törenler de önceki gün renkli görüntüler eşliğinde gerçekleşti. Kartepe Anadolu Lise Müdürü Süleyman Gezer’in ev sahipliğinde okul bahçesinde düzenlenen mezuniyet töreninde Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez ve Ak Parti Kartepe İlçe Başkanı Hasan Kandaz da hazır bulundu. 

Kartepe Anadolu Lisesi Müdürü Süleyman Gezer, “Bireyi merkeze alan bir anlayışla, güçlü bir kurum kültürü oluşturmak adına çıktığımız bu yolda azimle ilerliyor, güçlü yanlarımızı ve fırsatlarımızı kazanıma dönüştürerek, zayıf yönlerimizi telafi etmek adına çalışmalar yapıyoruz. Bu anlamda bizlere destek veren Belediye Başkanımız Hüseyin Üzülmez’e de teşekkür ederim” dedi.

İlçenin eğitimdeki başarı çıtasını yükseltmek adına eğitime ve eğitim kurumlarına destek vermeye devam ettiklerini belirten Başkan Üzülmez, “Bugün çok önemli bir gün. Velilerimiz ve çocuklarımız mezun olmanın mutluluğunu ve gururu yaşıyor. O mutluluk ve gurur hafızalardan hiç silinmeyecek. Çocuklarımız bugünden itibaren sorumluluklarının daha da artacağı yeni yol haritalarının ilk günlerindeler. Mezun olan kardeşlerimin yolları açık olsun. Yeni mezuniyetlerin sizlere ve ailenize, ülkemiz ve ilçemiz için hayırlara vesile olmasını dilerim” dedi.

Başkan Üzülmez, konuşması ardından Kartepe Anadolu Lisesi okul birincisi Hilal Geniş, okul ikincisi Kübra İpek ve okul üçüncüsü Gizem Barçın ve ailelerine teşekkür belgesi ve plaketlerini takdim etti.
 


Sancaktepe Kaymakamı Ahmet Karakaya, SMA hastalarını ziyaret etti

Sancaktepe Kaymakamı Karakaya, yapımı devam eden okul inşaatında incelemelerde bulundu

Sancaktepe Osmangazi İlkokulu'nda Görsel Sanatlar Sergisi düzenlendi

Sancaktepe'nin küçük kalpli Geleceğin Yazarları imza günü düzenledi

Sancaktepe'de Epilepsi hastası Buğlem Elif için sosyal dayanışma gecesi düzenlendi

Beşiktaşlı futbolculardan Buğlem Elif için dayanışma

Sancaktepe'de Alper Yeğin'in ekibi belli oluyor! İşte o isimler...

Selçuk Cebir, Sancaktepe Belediye Başkan Yardımcısı oldu

Sancaktepe'de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı bir dizi etkinlikle kutlandı

Sancaktepe'de yeni dönemin ilk muhtarlar toplantısı yapıldı

Sancaktepe'de Karışık Tost Kitabı etkinliğinde Gazze'ye nakdi yardım sağlandı

Sancaktepe Bil Koleji öğrencilerinden resimli hikaye kitabı

ÖĞRETMENLERDEN SANATÇI GÖZÜYLE DÜNYA’YA BAKIYORUM PROJESİ

Anaokulu öğrencilerinden Annem ve Ben temalı resim sergisi

Sancaktepe'de Sultanlar Ortaokulu mezuniyet töreni düzenledi

Şakir Demir İlkokulu'nun yıl sonu gösterisi büyük ilgi gördü