Tarih: 03.06.2015 23:59

Kartepe?de Hoş Geldin Bebek Sürprizi

Facebook Twitter Linked-in

 İyi günde olduğu gibi kötü günde de vatandaşlarını yalnız bırakmayan Kartepe Belediyesi yeni bebek sahibi olan ailelerin sevinçlerini de paylaşıyor. “Hoş Geldin Bebek” projesinin başarıyla uygulandığı ilçede yeni doğum yapan aileler ve bebekler ziyaret ediliyor. Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü Hoş Geldin Bebek Birimi, nezaretinde ziyaretler haftanın iki günü Salı ve Perşembe günleri yeni doğum yapan ailelere gerçekleştiriliyor.
Kartepe Belediyesi’nin uyguladığı ve ilçe halkından takdir gördüğü “Hoş Geldin Bebek” projesi kapsamında yeni doğum yapan bebekler ve aileleri, Başkan Üzülmez adına ziyaret ediliyor. Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’in de yeni doğan bebekleri ziyaret ettiği proje kapsamında ailelere de Hoş Geldin Bebek paketleri hediye ediliyor. Ailelere destek olmak amacıyla hazırlanan paketler içerisinde bebeğin kullanacağı ihtiyaç malzemeleri bulunuyor.
Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’in, “Büyük Kartepe ailesine yeni katılan her çocuk bizim çocuğumuz” düşüncesinden hareketle yürütülen projede Mart ayından bu yana 251 bebek ziyaret edildi. Başkan Üzülmez’in dilek ve temennilerini de ailelere ulaştıran Hoş Geldin Bebek birim yetkilileri, bu ziyaretlerle ailelerin mutluluklarını başkan adına bir nebzede olsa paylaşıyor.
Proje kapsamında Mehtap-Kemal Bozdağ çiftinin 20 gün önce dünyaya gelen ikinci çocukları Rüveyda bebek de ziyaret edildi. Anne Mehtap Bozdağ uygulamadan çok memnun kaldıklarını dile getirdi. Bozdağ “Verilen hediyeler gerçekten çok işimize yarayacak. Kartepe Belediyesi’nin yanımızda olması bizi çok mutlu etti” dedi ve yapılan ziyaretin kendileri ve bebekleri için unutulmaz bir hatıra olduğunu sözlerine ekledi. 
 



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —