YEREL HABER 3.06.2015 23:05:00 195 0
Haberi Sesli Oku

TEKİRDAĞ`DA BİRLİK YEM FABRİKASI HİZMETE BAŞLIYOR

TEKİRDAĞ`DA BİRLİK YEM FABRİKASI HİZMETE BAŞLIYOR

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ve Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, 3 Haziran 2015 Çarşamba günü saat 9.00`da Alaybey Mahallesi Maslak Buzağı Mevkiinde yer alan Malkara Birlik Yem Fabrikasında toplantı yaparak fabrikanın son dur

Yapılan değerlendirme toplantısında ayrıca; Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Fatih Ünsal, Teftiş Kurulu Başkanı Şahabettin Küçükyazıcı, Genel Sekreter Yardımcısı Prof. Dr. Tamer Dodurka, Tarımsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Daire Başkanı Hacı Aslan, eski Tekirdağ Milletvekili Şerafettin Kurt, Izgar Mahallesi Muhtarı Fahrettin Düşünen, Vakıfiğdemir Mahallesi Muhtarı Talat Kaya, Malkara Birlik Yem Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti. Fabrika Müdürü Solmaz Doğan, Malkara Birlik Yem Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti. yöneticileri ile basın mensupları da yer aldı.
Fabrikanın genel olarak durumu, sistemler, makineler, personel bilgileri ve hedeflerinin görüşüldüğü toplantıda Malkara Birlik Yem Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti. Fabrika Müdürü Solmaz Doğan, Birlik Yemin şuan faaliyete geçmesi durumunda Temmuz ayının ilk haftasında ürünün ilk faturasının kesilip gönderileceğini belirtti. Ayrıca Solmaz Doğan, ürünlerin ise Haziran ayının 15’inden sonra denenmeye başlanabileceğini anlattı. Çevre ile ilgili de hiçbir sorunun olmadığını anlatan Solmaz Doğan, dumansız sanayi sayıldığı için çevreye duyarlı bir işletme olacağını aktardı.
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Hizmetler Dairesi Başkanlığının 05.03.2015 tarih ve 169 sayılı Şirket Devri ve Malkara Belediye Meclisinin 06.03.2015 tarih ve 84 sayılı Şirket Devri hakkındaki yazılarına istinaden Büyükşehir Belediye Meclisinin ve Malkara Belediyesi Meclisinin aldıkları karar ile Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanlığına devredilen Malkara Birlik Yem Sanayi ve Tic. Ltd. Şti.’nin toplantıya katılanlar tarafından Malkara ve çevre ilçelerde, hatta Tekirdağ civarındaki illere kadar geniş bir alana hizmet edecek kapasitede olduğu belirtildi.
Yem fiyatlarının artmasına karşı üreticiyi kollayan bir sigorta görevi görecek olan, para kazanma amacından ziyade, üreticinin daha çok kazanmasını öncelikli hedef olarak belirleyen Malkara Birlik Yem Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti.’nin Yönetim Kurulu ise şu isimlerden oluşuyor;
Yönetim Kurulu Başkanı: Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak. 
Yönetim Kurulu Üyeleri: Genel Sekreter Yardımcısı Prof. Dr. Tamer Dodurka, Teftiş Kurulu Başkanı Şahabettin Küçükyazıcı, Abidin Dingil, Izgar Mahallesi Muhtarı Fahrettin Düşünen ve Vakıfiğdemir Mahallesi Muhtarı Talat Kaya.
Toplantı sonunda Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ve Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, toplantıya katılanlarla birlikte fabrikayı ve laboratuvarı gezerek incelemelerde bulundular.
 
 

Sancaktepe Kaymakamı Ahmet Karakaya, SMA hastalarını ziyaret etti

Sancaktepe Kaymakamı Karakaya, yapımı devam eden okul inşaatında incelemelerde bulundu

Sancaktepe Osmangazi İlkokulu'nda Görsel Sanatlar Sergisi düzenlendi

Sancaktepe'nin küçük kalpli Geleceğin Yazarları imza günü düzenledi

Sancaktepe'de Epilepsi hastası Buğlem Elif için sosyal dayanışma gecesi düzenlendi

Beşiktaşlı futbolculardan Buğlem Elif için dayanışma

Sancaktepe'de Alper Yeğin'in ekibi belli oluyor! İşte o isimler...

Selçuk Cebir, Sancaktepe Belediye Başkan Yardımcısı oldu

Sancaktepe'de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı bir dizi etkinlikle kutlandı

Sancaktepe'de yeni dönemin ilk muhtarlar toplantısı yapıldı

Sancaktepe'de Karışık Tost Kitabı etkinliğinde Gazze'ye nakdi yardım sağlandı

Sancaktepe Bil Koleji öğrencilerinden resimli hikaye kitabı

ÖĞRETMENLERDEN SANATÇI GÖZÜYLE DÜNYA’YA BAKIYORUM PROJESİ

Anaokulu öğrencilerinden Annem ve Ben temalı resim sergisi

Sancaktepe'de Sultanlar Ortaokulu mezuniyet töreni düzenledi

Şakir Demir İlkokulu'nun yıl sonu gösterisi büyük ilgi gördü